• Zaraz dzida 140 Autor: ~Grand [31.60.122.*]
    Zobacdycue
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Kkk11 [5.184.224.*]
    Gorzej jak poczują
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Maciek [31.61.188.*]
    Jest i nastepny marzyciel....

Chlopie wiesz od kiedy ja czytam tego typu posty na tym forum?

Od roku.

A jak się pytam tych co piszą że będzie 150, 180, 235 to pytam o merytoryczne uzasadnienie tej ich "analizy". I wtedy jakoś siedzą cicho.

Wiec o cie zapytam. Słucham, czemu miałoby rosnąć, czemu akurat 140, kiedy niby te 140 i poprzyj to jakimś konkretem. Napisz cokolwiek innego niż "mi się wydaje..."

Czy tak sobie po prostu wymyśliłeś 140 zł za akcję i postanowiłeś że wrzucisz nic nie znaczący post.
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Karol_I_the_King [31.0.27.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 15:09 ~Maciek napisał(a):
    > Jest i nastepny marzyciel....
    > >
    > > Chlopie wiesz od kiedy ja czytam tego typu posty na tym forum?
    > >
    > > Od roku.
    > >
    > > A jak się pytam tych co piszą że będzie 150, 180, 235 to pytam o merytoryczne uzasadnienie tej ich "analizy". I wtedy jakoś siedzą cicho.
    > >
    > > Wiec o cie zapytam. Słucham, czemu miałoby rosnąć, czemu akurat 140, kiedy niby te 140 i poprzyj to jakimś konkretem. Napisz cokolwiek innego niż "mi się wydaje..."
    > >
    > > Czy tak sobie po prostu wymyśliłeś 140 zł za akcję i postanowiłeś że wrzucisz nic nie znaczący post.

A ja bym nie wykluczał takiego scenariusza. Ktoś tu napisał na forum, żeby sie nie sieszyć ze sprzedawaniem, bo zawsze jest drugi szczyt i wtedy można spokojnie sprzedawać. Może coś w tym jest? NIEWIADOMO!
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Maciek [83.6.197.*]
    jest i dugi mędzreć...

Cytuję:
    "ja bym nie wykłuczal takiego scenariusza" - to chyba nie odkryłeś Ameryki - nigdy nie można wykluczyć żadnego scenariusza.

Na końcu napisałeś: "NIE WIADOMO" - czyli nic nie wiesz ale wypisujesz tu że będzie tak albo siak.

Czyli... Wracamy do meritum sprawy, że znowu nikt z was nie napisałem nic sensownego, nic merytorycznego.

Wow!!! Loża ekspertów!!!

NIe wykluczłbym, chyba, być może, nie wiadomo, prawdopodobnie.

Znowu się uśmiałem. I znowu pytanie: kiedy 150, kiedy 180, kiedy 235?

Tylko teraz bez belkotu proszę.
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Karol_I_the_King [31.0.27.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 16:25 ~Maciek napisał(a):
    > jest i dugi mędzreć...
    >
    > Cytuję:
    > "ja bym nie wykłuczal takiego scenariusza" - to chyba nie odkryłeś Ameryki - nigdy nie można wykluczyć żadnego scenariusza.
    >
    > Na końcu napisałeś: "NIE WIADOMO" - czyli nic nie wiesz ale wypisujesz tu że będzie tak albo siak.
    >
    > Czyli... Wracamy do meritum sprawy, że znowu nikt z was nie napisałem nic sensownego, nic merytorycznego.
    >
    > Wow!!! Loża ekspertów!!!
    >
    > NIe wykluczłbym, chyba, być może, nie wiadomo, prawdopodobnie.
    >
    > Znowu się uśmiałem. I znowu pytanie: kiedy 150, kiedy 180, kiedy 235?
    >
    > Tylko teraz bez belkotu proszę.

!40 bedzie za tydzień, 150 za dwa tygodnie, 180 za dwa lata, 235 za 15 lat.
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Ai [83.27.70.*]
    To tak jak by na dajmy PGE pisać że zaraz odpał z 6zł na 6.50zł i autentycznie marzyć że to aż tyle urośnie... Naprawdę 140 to szczyt marzeń gdzie inne spółki porosły +100% lub więcej a tu się śni o zysku jak na lokacie gdzie w20 walnął 1000 pkt w górę. Co to ma zmienić 140 150 czy tam ile gdzie inne spółki porosły +100% od tak. Jak ją w listopadzie ubiegłego roku odkleiło z luką w dół tak już to co działało przez dekady przestało działać.
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Wz [37.31.54.*]
    Mędrzec to widzę że ty jesteś.Wiec mędrkuj dalej zobaczymy jak będzie
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Maciek [79.191.69.*]
    do Wz: ja nie wypisuje tu postów typu: dzida, rakieta, widły itp. i nie rzucam cyframi ze szklanej kuli.

13 odpowiedzi w tym poście i żadna nie jest merytoryczna.

Ergo: dyskusja ludzi którzy nie wiedzą o czym dyskutują. Zadnej wiedzy, tylko zgadywanie.

A jak pytam to siędzą cicho. Ty tez nic nie wniosłeś do tematu
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Re [37.225.22.*]
    Maczety już są, teraz będą dzidy?
    Fala migrantów z dzidami..
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Olo [188.146.32.*]
    Będą maczety w meczetach.
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Re [37.225.22.*]
    Na boso ale w ostrogach
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Nasaya [212.59.231.*]
    Ogólnie na forum bankier to chyba większość to …….. jak czytam te wypociny. Jutro będzie 300 a nie 98. Zastanówcie się po co tu jesteście
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~Hard [83.27.45.*]
    W pampersach na mleko
  • Re: Zaraz dzida 140 Autor: ~mer [195.168.28.*]
    Dzida dzida, jedziemy w góre na duzym wolumenie
[x]
KGHM 3,30% 272,70 2026-03-25 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.