• ASBIS - KRÓTKA SPRZEDAŻ - WZROST SZORTÓW ! Autor: arkadiusztoja [217.96.155.*]
    Aktualizacja na dzień 01-09-2025
    16820 czyli wzrost o 7510 w stosunku do poprzednich danych ( 9310 )
    Czyżby niedzwiedzie wyczuły okację ?
  • Re: ASBIS - KRÓTKA SPRZEDAŻ - WZROST SZORTÓW ! Autor: ~Mikesz [188.146.21.*]
    Prawie tyle to ja mam
    Więc to żadna ilość dla shorta
  • Re: Mikesz Autor: arkadiusztoja [217.96.155.*]
    Istotne jest to że ilość się zwiększyła a nie zmniejszyła !
    I jest to negatywna informacja a nie pozytywna !
    Ponadto Ty akcje trzymasz i nie masz najmniejszego wpływu na kurs ! a będziesz dopiero miał jak zaczniesz je sprzedawać !
    Szort nawet mały ma w przeciwieństwie do Ciebie ma wpływ na kurs !
    Twoje akcje są zamrożone a jego są aktywne i to on ma wpływ na kurs a nie Ty !
    Także mimo małej ich ilości obecnie proponuję trochę skruchy bo może to niebawem się przekształcić w wodospad jak ostatnio ! :)

• Re: Mikesz Autor: ~Antynagon [46.112.4.*]
    Wodospad z powodu 10k akcji:) Arkadiusz mysli, że może spowodować wodospad 53 akcjami:):)
  • Re: Mikesz Autor: ~Inwestor [89.64.5.*]
    Antygon dziś wysyłam dokument pismo do KNF wraz z oo oraz zrzutami . Arkadiusz jest tu zaraza tego forum do czynnej manipulacji drobnych akcjonariuszy nie znających się jeszcze dobrze na GPW .
  • Re: Mikesz Autor: ~wladek [170.85.28.*]
    połączenie słów "arkadiusz" i "myśli" w jednym zdaniu trochę mi nie leży, chyba, że wstawisz "nie" pomiędzy
  • Re: Mikesz Autor: ~Inwestor [89.64.5.*]
    Arkadiusz to co wypisuje jest krytycznym okiem chorego człowieka który mąci ma forum . W związku z tym będziemy notorycznie wysyłać zawiadomienia do KNF.
[x]
ASBIS -0,22% 27,54 2025-09-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.