Brawo, tacy jak ty mnie interesują. Pełno ich na bankierze, po stratach głównie na spółce, która maniakalnie komentują, leczą swoje frustracje, lęki, porażki, depresję. Oczywiście nie posłuchasz, ale bardziej byś się wyżył na jakiejś społeczne z NC, gdzie kilka, nawet głupawych wpisów, podziała, xD
No wybacz, ty sam sie odsłaniasz swoimi wpisami, co zresztą świadczy o twoim stanie. A ja tylko kieruje się AT, i trudno żebym o tym pisał, bo po pierwsze, za darmo nic nie ma, a po drugie nie znoszę naganiactwa w jedną czy druga stronę, a przecież nikt nie ma 100% skuteczności. Zatem wbrew schematom oceniania przez bardzo sztuczna inteligencje, nie pisze o targach, dronach itd., tylko próbuje zgadnąć intencje grubych z AT, xD
2 powody do spadków na szybko: 1. Spółka zaliczyła znaczący wzrost i jeżeli przebieg rozgrywki będzie zgodny z metodą wyckoffa to jesteśmy w fazie dystrybucji co po której nastąpi zjazd i dopiero wtedy akumulacja. 2. Ciężkie do przewidzenia ale jeżeli z jakichś względów nastąpi zawieszenie broni/ pokój - trend spadkowy będzie bezlitozsny niezależnie od zbrojeń.
Ja pitolę, metoda wyckoffa, teraz to pewnik, ze na gieldzie ty albo szulernia, dla ktorej naganiasz, traci, xD. Co do mojej bytności na giełdzie, zloz podanie na piśmie, rozważę, xD
Pamiętaj, prostak to ten, który wszędzie się wpycha, choć maja juz z ciebie polewkę, 24h na dobę z nerwica natręctw komentuje najmniejsze wahania kursu, choć każdy rozgarnięty wie, na takiej spółce rządzą grube ryby, a nie takie melepety, xD
i co jak myślisz przejmuje się Twoimi wpisami? Póki co to Ty się przejmujesz moim, a to dlatego że prawda w oczy kole. Nie jest łatwo przyjąć nieprzyjemną wizję przyszłości. Jeśli tego nie potrafisz to powinieneś rozważyć czy inwestowanie na giełdzie to coś dla Ciebie.