Jak rozumiem Cssf zezwolił na sell out a jednocześnie dlaczego nie zezwolił na squezze out ??? Kolejny raz jesteśmy robieni w balona. Lux nie może się określić czy zezwala czy nie. To są kompletne jaja w jaki sposób może być zezwolony sell out gdy toczą się sprawy o ustalenie dokładnej liczby akcji jaką posiada większościowy. Chyba że mogę zrozumieć ze na sell out jednak nikt się nie zdecydował to powinno sprawę zamknąć jakimś komunikatem. Zero odzewu na temat ceny czy została zakwestionowana czy nie. Pozdrawiam wytrwałych i pamiętajcie ani kroku w tył bo jesteśmy przerabiani na każdym kroku.
Chyba jasno napisałem. A do tego z fragmentu ostatniego artykułu parkietu :
– Ten większościowy pakiet akcji został oficjalnie potwierdzony przez CSSF, który dodał Kernel do listy spółek z akcjonariuszem kontrolnym powyżej 95 proc. – informuje Namsen.
Skandalem jest to że nie ma jasnej deklaracji z cssfu na czym stoimy. Ciągle jestemy zwodzeni i mydleni jakimiś pseudo opiniami.
Dnia 2025-09-01 o godz. 17:34 ~Poliniak napisał(a): > Jak rozumiem Cssf zezwolił na sell out a jednocześnie dlaczego nie zezwolił na squezze out ??? Kolejny raz jesteśmy robieni w balona. Lux nie może się określić czy zezwala czy nie. To są kompletne jaja w jaki sposób może być zezwolony sell out gdy toczą się sprawy o ustalenie dokładnej liczby akcji jaką posiada większościowy. Chyba że mogę zrozumieć ze na sell out jednak nikt się nie zdecydował to powinno sprawę zamknąć jakimś komunikatem. Zero odzewu na temat ceny czy została zakwestionowana czy nie. Pozdrawiam wytrwałych i pamiętajcie ani kroku w tył bo jesteśmy przerabiani na każdym kroku.