Następne 2300 a potem 2080 Na obecną chwilę nie wygląda to zbyt ciekawie Możliwe że duzi gracze uciekają już z polskiej giełdy Acz ten wariant wcale nie musi się sprawdzić ........
Potrafisz czytać ze zrozumieniem czy nie ? czy jesteś taki drugi panandrzej ? Oczejujesz po mnie wyników losowania lotto które będzie za 7 dni ? Ja już piszę od jakiegoś czasu o silnej korekcie która jest - czyli był ład i skład ! A ty dalej szukasz dziury w całym ! wydoroślej chłopie ! na rynku nie ma nic pewnego ! ale zawsze widać jakieś zmiany i przesłanki które podałem wam jak na tacy :) ale dla was widać to za mało :) może jeszcze mam za was zlecenia wystawiać ?
Możesz podać rękę Kszesiowi vel..paczus vel profesor wiatr On widział WIG 20 po 966 Chyba coś za bardzo Cię przyjrzało słońce i źle wpływa na umysł Pisałem już wcześniej zacZnij zbierać złom osiągniesz większy sukces Niż na GPW
On nie wróży z kresek tylko z fusów od kawy a że teraz gro pije rozpuszczalną kawę więc wróży z butelek po piwie Rysuje sobie koło z kursem i kręci butelką gdzie się zatrzyma szyjka tam podaje wynik