Na wykresie dziennym, sma200, 100 i 50 idą ku górze. Ostatni raz taka sytuacja miała miejsce w kwietniu 2023r, gdy był wzrost pod GR2. Zatem wszyscy spóźnialscy mogą wsiadać na gotowe. Niebawem 3pln będzie podłogą i solidnym wsparciem.
Moim zdaniem 300mln market cap to minimum przed premierą. Taka wycena i tak będzie mocno konserwatywna i uwzgledni tylko częściowy sukces gry. W przypadku pozytywnej niespodzianki po premierze wleci kolejne 100% do góry.
Zgadza się. Przy obecnych wskaźnikach, jakimi dysponujemy względem VM, zainteresowania i komentarzach, szczyt ceny przed GR2 winien być przebity i cena 5 - 6pln za akcję bardzo realna. Osobiście przed GR2 obstawiałem taką cenę, jednak brak marketingu sprawił, że stało się inaczej. Poza tym zawsze to odgrzewany kotlet, choć w wykonaniu OML bardzo smaczny.
A gdzie pisałem, że się go pozbywam? Takiej perły? Tam gdzie Ty widziałeś sufit (2,00pln), ja widziałem dopiero wyjście z akumulacji. Ale tak jak pisałem. Ciesz się z zarobku, bo większość traci na giełdzie. Ja tu jeszcze trochę posiedzę, bo rokowania są rewelacyjne. A dziś jeszcze coś skubnąłem.
Niestety na wzniesieniach fibbo i w wstęgach bollingera wyrysował się nowy poziom na wzrosty , nie ma podstaw do 1,9 niestety przykro mi wyleszczyli cie
Jakoś cicho na temat umowy wydawniczej. Przy liście intencyjnym podana była informacja że jest ntencja stron jest zawarcie umowy do końca sierpnia… czyżby strony nie porozumiały się co do warunków tejże ?
Gość od Lyrical games wrzucił na x, że w ramach pracy nad Valor Mortis robi research soulslajków i gra w Lies of P. Więc spokojnie, pewnie się już dogadali a komunikat bedzie, jak będzie.
Przecież to motor napędowy wzrostów. Dzięki kółkowiczom, trend wzrostowy mógłby trwać teoretycznie cały czas, bo zarabiasz na krótkich ruchach ceny, swingach. Nie ma znaczenia, czy kupujesz po 1,20, czy po 2,20. Grunt by kupić na korekcie w trendzie. Na końcu grubas mówi dziękuję i kto tego nie zauważy, zostaje na dużym haku. Także kolarstwo jest potrzebne, bo tworzy popyt na korektach. Zobacz jak tu ładnie teraz ujadają na spółkę. A inwestor to nawet pisze, że ostrzega z dobroci serca :)))