• Siedzę sobie Autor: ~Buhahahaha [5.184.237.*]
    W schronisku, leje jak uj i myślę że te akcje sprzedam za 12 zeta zobaczycie, może nawet do 5 miesięcy
  • Re: Siedzę sobie Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Według mnie gruba przesada. Realne założenia, to 3pln z możliwością przebicia i dojścia do szczytu 4,30 do końca tego roku. Bądźmy realistami, nawet w schronisku górskim.
  • Re: Siedzę sobie Autor: ~Henryk [83.23.118.*]
    I to jest właśnie błędne myślenie, jeśli coś ma potencjał stać się w przyszłości dużą i mocną spółka to powinno być pompowane jak w USA na długo przed czyli nawet 10 zł nie powinno nikogo dziwić w krótkim czasie, akurat OmL na wszystko co potrzebne, żeby taki sukces osiągnąć.
  • Re: Siedzę sobie Autor: ~Buhahahaha [37.225.90.*]
    Dla mnie kapitalizacja x 6 jest możliwa i tyle
  • Re: Siedzę sobie Autor: ~Henryk [83.23.118.*]
    Oczywiście, że tak! Jakoś rynek potrafił w krótkim czasie taki CiG wycenić na prawie 1,5 mld kapitalizacji pod LotF, a w przypadku naszej spółki mamy jeden już pokazany projekt, który spotkał się z ogromnym zainteresowaniem oraz drugą grą pokazaną póki co za zamkniętymi drzwiami. Przypominam, że Ghostruuner sprzedał ponad 5 mln kopii, dlaczego VM, który póki co ma lepszy odbiór nie mógłby tego powtórzyć, czego życzę OML i akcjonariuszom, więcej wiary!
  • Re: Siedzę sobie Autor: ~Bubu [5.173.41.*]
    W punkt
  • Re: Siedzę sobie Autor: ~Kuba [89.64.87.*]
    Heniu dobrze prawi polejcie mu. Potencjał jest, wroty odpalone, własne IP jest, oby poszedł dobry marketing, dobry produkt, dobra sprzedaż i będzie pięknie.
  • Re: Siedzę sobie Autor: ~Rafiki [89.65.118.*]
    To co się szykuje w sprzedaży VM mało kto jeszcze dostrzega. Ale gdy będziemy w top wishlisty wtedy zaczną coś kumać, że nawet ATH tu możecie zobaczyć. GR1 sukces, GR2 sukces (nie tak spektakularny ale dowieźli super produkt). VM kolejny sukces przebijający oba GR łącznie. Mądry inwestor z GPW zauważy, że to diament ,który spokojnie być wyceniany na 3 cyfry za 3-4 lata gdy pokażą PROJECT SWIFT z opcją Coop rozbije bank.
[x]
ONEMORE -0,55% 2,73 2025-09-26 16:41:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.