• Już wszystko wiadomo Autor: ~Edi [89.64.27.*]
    Kurs na dobre zszedł poniżej 29 zł. Teraz zaczyna się poszukiwanie stabilnego dna.
  • Re: Już wszystko wiadomo Autor: ~Maras [46.112.218.*]
    Gdzie to dno, o którym piszesz?
    No to trend boczny mamy za sobą.
    Na rynku pojawiło się negatywne info, czy dzisiejsza wyprzedaż to po prostu natura spółki?
  • Re: Już wszystko wiadomo Autor: ~Ehhhh [80.203.20.*]
    Bądź na bieżąco z ESPI a już najbardziej z ruchami osób z lub bezpośrednio powiązanych ze spółką. Jak żona prezesa LPP kupuje akcjie LPP to i ja kupuje. Kilka kupiłem przed po 13500 kilka po po 14300. Jak na ryvu nikt powiązany nie sprzedaje to ja też nie sprzedaje. Obecnie spada, sam sobie policz czy mniej czy więcej niż WIG. Ale informacji żadnej nie było i nie ma. Części osoɓ znudził już ten marazm, ale ja czekam na wyniki badań. Powtarzam wyniki badań a nie wyniki finansowe bo tę będą słabe. Liczę że bedą jednak powyżej konsensusu i potwierdzą że firma nadal ma zapasy gotówki żeby bez konieczności rozwadniania akcji o czym wspomniął prezes dojechać do wyników badań. Nudzi mnie już boksowanie się z 10tym trolem (albo jednym trolem pod 10tym nickiem) ja cześć swojej kasy postawiłem na pozytywne wyniki badań i zakładam że jeżeli rok temu przy 1 fazie badań akcje były po 55 to za miesiąc z wynikami 2 fazy akcje bedą powyżej tego poziomu. Niektórzy lubią straszyć liczbami 22, 16. Mi podoba się liczba 75 przy niej sprzedam połowę akcji drugą połowę zatrzymam do jakieś ciekawszesz trzy cyfrowej liczby
  • Re: Już wszystko wiadomo Autor: ~Technik [37.47.213.*]
    W okresie 1 m-ca ryvu (-7.1%), a wig (-1%). Spółka dużo gorzej od rynku.
    Wig20 -5,33%
  • Re: Już wszystko wiadomo Autor: ~Nasaya [212.59.231.*]
    Kurs leci bo będzie przeżuty akcji, zrobili to ponad miesiąc temu na dwóch spółkach. Tyle w temacie dlatego kurs jest pilnowany i dławiony.
    Na których spółkach ?
  • Re: Już wszystko wiadomo Autor: ~Waldek [178.235.32.*]
    Szkoda pytać, trzeba przyjąć do wiadomości, że wielu ludzi żyje w świecie gdzie są ONI. ONI całymi dniami albo blokują wzrosty, albo prowokują spadki. Dobrze że są, bo dzięki nim można zrzucić z siebie odpowiedzialność za niewłaściwe decyzje inwestycyjne.
  • Re: Już wszystko wiadomo Autor: ~Nasaya [212.59.231.*]
    Właśnie na Ryvu i Selvita:) te same podmioty w odstępach tygodnia przeprowadzili przerzucenie akcji na inny podmiot związany z fundacją.Tak jak wcześniej pisałem odnośnie kursu itd. Że spadnie bo musi i to nie jest spowodowane brakiem zainteresowania tylko robienia gruntu pod wzrosty. Taka firma jak Ryvu nie może sobie pozwolić na robienie badań i nie mieć dobrych wyników lub potencjalnych inwestorów, bo by firma zbankrutowała, tym bardziej że firma dalej wspólpracuje z biontech.
    Czemu służy 'przerzucenie akcji na inny podmiot związany z fundacją' ? Kto te akcje przerzucał?
  • Re: Już wszystko wiadomo Autor: ~Nasaya [46.134.99.*]
    Przecież to działa prawie na tej samej zasadzie jak odkupowanie długu, i odpisujesz to jako stratę i nie masz podatków. Nie chce rozpisywać jak to działa
  • Re: Już wszystko wiadomo Autor: ~Technik [37.47.213.*]
    Mgliste tłumaczenie
    Skąd masz info, że wyniki badań będą dostępne za miesiąc?
    Przepraszam w sumie to przez przypadek wprowadziłem was w błąd. Już prostuje.
    1. Wyniki finansowe będą w przyszłym miesiącu
    2. Prezes Ryvu Therapeutics, Paweł Przewięźlikowski, wspominał o tym, że na przełomie III i IV kwartału 2025 roku firma będzie w stanie zintensyfikować rozmowy sprzedażowe, kiedy będzie dysponować już pełnym zestawem danych do opracowania dalszej strategii firmy .
    3.Pełne dane z nadań POTAMI 61(po 24 tygodniach terapii) spodziewane w IV kwartale 2025 roku.
    Dzięki za wyłapanie błędu i jeszcze raz przepraszam za pomyłkę
[x]
RYVU -0,72% 27,60 2025-09-19 17:00:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.