• Spostrzezenia Autor: ~Ferdek [91.94.112.*]
    - rozwodnienie akcji
    - emisje ale brak splaty kredytu
    - inwestorzy ani insajderzy nie kupuja akcji z rynku bo pewnie drogo dla nich
    - brak zyskow z dzialalnosci zapewniajacych splate kredytu i funkcjonowanie spolki
    - ...
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~pozdro [94.254.134.*]
    - burki bez akcji pilnujące codziennie kursu i forum

Zapomnialeś dodac siebie w tych spostrzezeniach
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~Max [185.210.39.*]
    Spostrzeżenia są prawdziwe ale niech tylko coś sprzedadzą to wszystkie będą nieważne
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~Free [93.159.17.*]
    "- rozwodnienie akcji"

No z tego argumentu to się nieźle uśmiałem:)

Akcje brane w emisji po 34 grosze kurs w granicach 37-38 groszy, rzeczywiście straszne rozwodnienie:) A z rynku nie biorą, bo kasa ma iść do spółki, nie do spekuli robiącej kółeczka. W końcu za coś trzeba uruchomić te produkcję.

Też bym wolał, żeby łykali z rynku i podbili kurs do 60-70 groszy, no ale nie ma tak lekko. Swoje trzeba odstać w kolejce.

Zabawne że formowe trolle bardziej troszczą się o tę spłatę kredytu niż sam bank. Nie martw się o bank - on swój hajs odzyska i to z odsetkami jak przyjdzie czas.
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~Ferdek [91.94.112.*]
    Hahaa naganiaj naganiaj
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~INWESTOR [77.65.97.*]
    Ty pod pozorem znawcy wymieniles liczne " PLAGI " , ktore trapia te spolke. Wobec tego w jakie ROLI Ty tutaj wystepujesz ? Ja mam te akcje i wie dlaczego. Szkoda tutaj Twego cennego czasu !! Na GPW jest duzo spolek, ktore nie cierpia na zadne dolegliwosci. Tam na forach tez czesto goszcza tacy , ktorzy chca wprowadzic w blad tych " tepych leszczy " _ to nie jest moja nomenklatura.
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~Ferdek [91.94.117.*]
    Naganiaj naganiaj naganiaj kupuj więcej,bronie ci? Nie, kupuj kupuj
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~Free [93.159.48.*]
    Ferdek jak nie ma kontrargumentów to pisze "naganiaj, naganiaj" albo "wzrosty i spadki". Jego konstrukcja jest dosyć prosta, aż się zdziwiłem że wysilił się na to wypunktowanie "wad".

Pamiętam jak pierwszy raz poszło info o "rozwodnieniu akcji" i kurs był w okolicach 20 groszy (przy cenie emisji 34 grosze), wtedy też mówił, że naganiam jak pisałem, że to chyba nie jest dobry moment na sprzedaż:)

A tutaj mam jego miłosny liścik do akcjonariuszy, którym się chwalił jak to im nie wepchnął swoich akcji. Zawsze się wkurza jak to wklejam:)
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-sayonara-dawcy-kapitalu,69035117.html

Czyli jednak brał w okolicach tych 20 groszy jak sugerował, że inni naganiali. Teraz robi to samo, bo dobrze wie, że okolice ceny emisyjnej są atrakcyjne. Jestem ciekaw czy dojdą do samej ceny emisyjnej, bo tam na wszelki wypadek też się ustawiłem - widzę, że podaż poważnie zaatakowała na walorze, no ale nie ma co się dziwić. Perspektywy są takie, że nie ma tutaj pardonu w zbieraniu akcji.
    Wkleiłes znów swój post... Może wypunktuj jak pisałem podbitki i zjazdy i ostrzegałem przed kupowaniem na górce ale ty teraz cały czas piszesz że uroslo... Urosło bo spekula podbiła kurs pod dystrybucje....a ty jesteś naganiaczem
    A i jeszcze jedno....spółka to bankrut ratowany emisjami... I taka jest prawda.....naganiaj na akcje bo trzeba dystrybucje robić:)
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~Free [93.159.48.*]
    1. Akurat ty byłeś autorem tamtego wątku, akurat zapisało mi się na mojej odpowiedzi do Ciebie. Jak widać już od dłuższego czasu bawimy się tutaj w kotka i myszkę - ty starasz się udowodnić, ze wzrosty to pic na wodę i ludzie nie powinni na nich zarabiać, bo to "spekulacja", a ja mówię, że trzeba zarabiać na każdym walorze jak dają.

2. No tak a emisje to obejmują dobrzy samarytanie, którzy wyrzucają pieniądze w piach;)
    Niesamowite jest to, że nawet jak podajesz jakąś informację to ostatecznie i tak się okazuje, że stoi w sprzeczności z Twoją narracją:)

P.S.
    A to kolejne objęcie akcji to pewnie po to, żeby jeszcze dopompować akcje w "bankruta" a nie na rozwój działalności;)

Mi się naprawdę podoba to jak trolle spadkowe są pobudzone. Po tym bezsensownym zrzucie 600 tys. akcji po dwóch dobrych informacjach, tylko mnie to utwierdza w przekonaniu, że szykuje się tutaj niezły rajd.

• Re: Spostrzezenia Autor: ~Pioter [94.254.161.*]
    Zjazd razem z wig20, ogólna korekta. Po większych zjazdach, są dobre info.....
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~xxxx [37.248.219.*]
    Tak wig 20 idzie w górę Airway spada wig spada Airway też spada.
    A celem twojego podbijania posta jest tylko to żeby pokazać ze od tego dnia uroslo... żeby ludzie kupowali:) spolke gniot...a prawda jest taka że nawet bankruty jak rafako podbijaja
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~JAnuary [195.54.188.*]
    W długim terminie wig20 bije airway na łeb na szyję.
    https://stooq.pl/q/?s=awm&d=20250829&c=5y&t=l&a=lg&b=0&r=wig20
    Airway dopiero prześciguje nieznacznie wig 20 od jakichś 4 miesięcy.
    Tylko o czym my tutaj mówimy, o kiepskim wig20 skoro można kupić lepsze spółki.
    Porównując airway np. do dobrych spółek, jak synektik czy inne, widzimy jak jest źle:
    https://stooq.pl/q/?s=awm&d=20250829&c=5y&t=l&a=lg&b=0&r=wig20

• Re: Spostrzezenia Autor: ~tylewtemacie [46.112.64.*]
    Tyle spółek widzisz? A ty siedzisz i gadasz o free float ponad 90% na awm? Coś nie tak z głową?
    Idź na tamte spółki, zabierz ze sobą 2manów pokroju ferdka i xxx
    Beda przypominane podbitki o zjazdy....na pohybel naganiaczom takim jak ty
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~Free [93.159.49.*]
    Na pohybel Ferdek, a teraz idź odpocząć z braćmi sarmatami w końcu jest już weekend. Ja na pewno skorzystam ze swojej rady
  • Re: Spostrzezenia Autor: ~Ferdek [46.112.98.*]
    to nie on hehe po 1.6 też gamoń nie brał heh
[x]
AIRWAY -1,78% 0,41 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.