Dzień dobry.
I co panowie?? Jednak korekta tak jak pisałem , czy się to komuś podoba czy też nie .... Nagłe wzrosty to zawsze spore cofnięcie i zaklinanie rzeczywistości nic tu nie pomoże, widzę że niektórzy są tu bardzo mocno odklejenie .
Teraz wam napisze jak ja to widzę, Pod kolejne wydarzenie "PAX" będzie bujało + - 10% Ale .....Ale .... Kolejne sygnały do wzrostu będą dopiero przy przejściu na GPW a to dopiero za 3 miesiące a to bardzo dużo czasu....do tego czasu kapitał spekulacyjny który zbudował wzrost przejdzie na inne spółki ....i czy tego chcecie czy nie .... Korekta będzie w okolice 2 zł albo lekko poniżej co da nam akumulację ( osobiście jestem zachwycony ) i dopiero wejście na GPW i ekspozycja spółki na duży rynek da nam napływ porządnego stabilnego kapitału co będzie skutkować powolnym acz sukcesywnym wzrostem aż do premiery i będzie to poziom między 6-8 zł
Pozdrawiam akcjonariuszy i zapraszam jak zawsze do merytorycznej dyskusji.
Kilka dni temu w ktoryms poscie tez pisalem, ze prawdopodobnie bedziemy mieli korekte w okolice 2zl, bo granica 2,7-3zl byla mocnym oporem. To zejdziemy na 2zl, poakumulujemy sie i pojdziemy w gore innym razem
To, że tu wszedł kapitał spekulacyjny, mocno wątpię. Według mnie tu weszli duzi gracze, którzy oddawali papier po premierze GR. Wolumeny się zgadzają. Spekulacja to może wchodzić pod wątpliwe info marnej jakości na spółkach z ff 15%.