No i powiedz nam szanowny kolego, co takiego mierzy ta miara? Co to, tak konkretnie znaczy, ze popularnosc = 65? Co to takiego? Ilosc klikow? Ilosc wspomnien? Ile razy ktos odswiezyl strone? Ilosc odwiedzajacych?
Aha, i najwazniejsze - jak ta oto liczba ma sie do kursu spolki, perspektywy, czy cokolwiek innego, co?
Tak dla ciebie w ramach darmowego szkolenia wielu inwestorów nie znających się na AT kupuje spółki na podstawie zainteresowania z BR co jest dla nich wyznacznikiem że coś dobrego się dzieje na spółce jeśli do tego jestem wzrost obrotów(+211%) wzrost kursu (+16%)to podążają za tłumem nie dziękuj to w ramach nauki młodszych i mniej doświadczonych inwestorów pozdro
spółka zapomniana która pare lat wstecz kosztowała ponad 200 zł.
A taaak, parę lat wstecz spółka zarabiała gruuuube miliony. przeczytajcie sobie to: https://www.bankier.pl/static/att/ebi/2019-09/0000116175_201909230000122701.pdf Ktoś też wspominał w którymś z wątków o uczciwości prezesa.
Siedzę tu od 12 złoty...... mam na razie mały pakiecik..... dzisiaj też dokupiłem....AI to przyszłość.....tak jak kiedyś geming.... deweloperka.... pozdrawiam wytrwałych
Będzie niżej to też dobiorę..... nie wróżę z fusów i nie piszę, że będzie po 100 czy po 200 za rok lub dwa.... ale warto mały pakiecik tu mieć.... kiedyś śmiali się że mnie jak kupowałem XTB po 8 zł.... pisałem, że będzie po 100 .... doszło do 90 ...
między czasie kilka dywident....tu może być podobnie