Ponoć prawie 5 lat prezesował Pan bez wyroku sądowego w sprawie negowania uchwały która cię „powołała” na stołek? Kpinę z akcjonariuszy sobie zrobiłeś czy tak się umowileście ze świtą tej spółki? Jak ty ludziom w oczy spojrzysz?
Przecież mówiłem że to przebieraniec, ale wszyscy byli by mnie zjedli , atakowali jak szczury, przebieraniec nie wpuścił mnie na walne ( żałuję że nie zaskarżyłem tego ) bo walne by było nie ważne, ale i tak jest nie ważne. Przytoczę jeszcze słynne hasło , ,,PAM głosuje na tak" , tak chcieli tak mają .
Dziękuję za przypomnienie
"PAM glosuje na Tak"
I to pamiętają wszyscy.
oszustwo (286 KK), zmuszanie (191 KK) czy nawet zmowa na szkodę spółki (296 KK) (296a KK) , lub też
z art. 415 KC , 86KC ,(odpowiedzialność za czyn niedozwolony)
Tak na szybko
To tłumaczy milczenie uzurpatora, uświadomił sobie jakie są prawne konsekwencje rządzenia bez mandatu. Teraz kolejna sprawa w sądzie o działanie na szkodę spółki taki będzie finał pajacowania.
Sezon na jesienny bełkot 2025 uważam za otwarty.
Bezsensowne i tym samym bezowocne wpisy już widać będą drukowane na potęgę. Dziwi tylko, że ciągle ktoś za to płaci. Nie do wiary.
Dnia 2025-08-28 o godz. 13:36 ~Toż_to_szok napisał(a): > Sezon na jesienny bełkot 2025 uważam za otwarty. > > Bezsensowne i tym samym bezowocne wpisy już widać będą drukowane na potęgę. Dziwi tylko, że ciągle ktoś za to płaci. Nie do wiary.
---------------- Fakt. Jakiego wyroku potrzebował RM żeby rządzić? Jaki znowu uzurpator? Rządzi bo ma mandat. Nikt tego w sądzie nie podważył skutecznie.
Jest jakiś sens tych beznadziejnych wpisów, bo pokazują że wrzaskii krzyki zawsze będą nagradzane w postaci niezliczonych zielonych łapek, i nieważne że głupie. Sens tych wpisów też uświadamia jaka masa głupców "huzia na józia" nas otacza (np. gromada czegoś co pływa w sosie "prawie i sprawiedliwości", tak nota bene :-)).
No w jakim sosie, no w jakim sosie? Teraz to pływa w przaśnym Żurku i jego zapędach dzielenia sędziów na naszych i nie naszych.
Taki kozak. Nie dali rady zablokować zaprzysiężenia prezydenta, choć próbowali, to jeszcze popróbują pomanipulować sędziami. A co? Mdlęjący Konik jak skończy przeliczać głosy, to też się przyłączy, a wtedy sukces murowany.