• Od śmiechu mam zajady Autor: ~PanAndrzej [37.225.0.*]
    Co ten gruby tutaj wyprawia uwazam podobnie jak Elczapo...słoń w składzie porcelany lub
    bardziej pasował by wiersz Brzechwy...".Małpa w kąpieli"....która macha brzytwą i niedługo zrobi sobie krzywdę
    Facet robi obrót milionowy a zysk ma mniejszy niż ja zrobię 1-2 decyzje inwestycyjne na NASDAQ jednego dnia
    Śmieszny ten jegomość
  • Re: Od śmiechu mam zajady Autor: arkadiusztoja [83.7.84.*]
    Przy 20 zł dostaniesz zmarszczki i posiwiejesz ;) a gruby zarabia grubą kasę a nie marzy o 30 zł :) Gruby zwali kurs tak nisko jak tylko się da i się obkupi a potem wszystko wywali po 29 zł żeby tacy jak ty byli udupieni na akcjach i będzie tak robił rok po roku :)
  • Re: Od śmiechu mam zajady Autor: ~PanAndrzej [37.225.0.*]
    Hahahaha
    Mały inwestorze
    Ja na wiosnę 2026 roku będę miał spłacony cały zakup Asbisu dzięki dywidendom
    Mój średnia zakupu to 12 Xx zł
    O takim czymś gruby może sobie pomarzyć
    Może sobie też pomarzyć o zarobkach tutaj takich jak ja mam na NASDAQ
    On na razie wywala i jak zarobić 2-3 tys zł dziennie to jest w 7 niebie
    Milion złotych to on zarobi za 3-4 lata lub dłużej
    Znam osoby co mają średnia ok 3 złotych a wzięli już dywidendy 12-16 zł co przy puli kilkanaście tysięcy akcji są zarobieni kilkadziesiąt razy więcej niż gruby
  • Re: Od śmiechu mam zajady Autor: ~Out [37.30.55.*]
    Niech robi, jego też zrobią, zresztą nie za swoje więc będzie out
  • Re: Od śmiechu mam zajady Autor: ~gall [89.231.217.*]
    areczku, przeciez ty po 27, 30 kupowałeś XDD
  • Re: Od śmiechu mam zajady Autor: arkadiusztoja [83.7.84.*]
    Ja każdego dnia kupuje Galliku :) dziś1900 kupione :) jutro jak dalej będzie spadało to znowu kupię i tak do 17 zł :) acz tyle pewnie nie spadnie ? ale kasa jest także nie masz się o co martwić Kolego :) ale fajnie że dbasz o moja kasę :) Chłopaków musisz jeszcze pocieszyć bo oni siedzą na akcjach i topią kasę każdego dnia ! Fascynujecie mnie :) gdzie wy się tak dobrze dobraliście ? jak pada deszcz i jest ciemno to mówicie że słońce świeci :) tylko pogratulować dobrego samopoczucia :)
  • Re: Od śmiechu mam zajady Autor: ~Antynagon [5.173.212.*]
    Arkadiusz- buahahahajl
  • Re: Od śmiechu mam zajady Autor: ~gall [89.231.217.*]
    tak samo topią, jak ty, bo ty siedzisz od 27.30, hipokryto. Jak sie spodziewasz spadków, to czekasz albo kupujesz kontrakt. Co za janusz areczkowy.
  • Re: Od śmiechu mam zajady Autor: ~ala [83.26.25.*]
    czy ktoś wie jaka jest prowizja od K/S w Millennium

• Re: ~ala Autor: arkadiusztoja [83.7.84.*]
    tak trudno sprawdzic?
    0,38 % minimum 4,9 zł -  (prowizja naliczana od zlecenia) do 49.999 zł
  • Re: ~ala Autor: arkadiusztoja [83.7.84.*]
    grupa prowizja stała lub ustalana w ramach przedziału [% wartości transakcji/zlecenia ] */**/*** przez Internet osobiście, telefonicznie daytrading Standard 0,38 % 0,94 % 0,20 % Premium A 0,89 % - 0,70 % Premium B 0,37 % 0,69 % - 0,50 % Premium C 0,49 % - 0,40 % Premium D 0,36 % 0,39 % - 0,38 % Profit 0,34 % 0,37 % Prestige 0,32 % 0,36 % * prowizja negocjowana dla Grupy Prestige ** Biuro Maklerskie może ustalić z Inwestorem prowizję negocjowaną dla zlecenia (zleceń) o wartości powyżej 50.000 zł *** prowizja nie może być mniejsza od 2,3 zł (prowizja naliczana od transakcji) lub 4,9 zł (prowizja naliczana od zlecenia)
[x]
ASBIS -1,23% 29,00 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.