• Info na fejsie Autor: ~Inwestor [212.160.253.*]
    Krok po kroku, profesjonalnie to wygląda, jeden zestaw to minimum 10 koła tak że sklepu wynika... Powoli ze spółki co kiedyś coś może będzie sprzedawać robi się faktycznie sprzedająca. Dawać pany MDR.
  • Re: Info na fejsie Autor: ~DzialZakupow [146.70.46.*]
    To bardzo dobra wiadomość wskazująca na możliwość dywersyfikacji przychodów. Nie podejmuję się oceny fluktuacjj kursu bo to zależy od wielu czynników. Uważam że teraz warto kupić i potrzymać do wiosny potem zobaczymy co dalej. Te fantomy wyglądają przyzwoicie być może dadzą przychody. Tyle ze OSP jest duzo i jak sie im spodoba to kupia takoch zestawow nie kilka a kilkaset. Ważne że coś ruszyło. Czekamy na zasadniczą sprawę czekamy na MDR. Moze uda sie komuś zrzucić kurs na 2 zlote czy niżej to bedzie okazja do większych zakupow. Na razie tak jak dzisiaj to jak krew z nosa. Idzie ale powoli. Ale moze tak trzeba ja tam zbieram wy pewnie sprzedajecie licząc ze kupicie poniżej 2 moze macie racje a moze ja czas pokaże.
  • To juz jutro chyba start Autor: ~Prezes [91.150.217.*]
    Jedziemy na północ
  • Re: To juz jutro chyba start Autor: ~DzialZakupow [146.70.46.*]
    A ja mam takie wrażenie ze przed nami jeszcze próba zrzucenia kurs w okolice 2.00 ale moge sie mylić. Ja juz kupiłem wiecej jak chciałem. Teraz dokupuje jak spada cos tam skubne i czekam. Dzisiaj pomyślałem ze nad ta spółka jest jakieś fatum ze tu będziemy sie kręcić w okolicy 2.00 do 2.50 miesiącami. A ja pozamykam wszystkie pozycje i będę tylko czekał na sukces Yoshi. Jeden rzeczy nie rozumiem dlaczego ludzie sprzedaja w takim momencie????? Na co licza ze ktos odda setki tysięcy akcji za 1.80 ? Nie rozumiem tego toru myślenia albo to ja sie mylę i zakładam zbyt pozytywny scenariusz. Ja przeanalizowałem fakty i od maja włożyłem większość kasy w Yoshi stopniowo codziennie ale powiem wam ze czasami juz sam mam chwile zwatpienia i moje myślenie logiczne poddaje w wątpliwośc.
  • Re: To juz jutro chyba start Autor: ~Putin [77.91.30.*]
    Widzieliśmy wczoraj jak kupowałeś. Osobiście jestem pod wrażeniem tego jaki wykręciłeś obrót!
  • Re: To juz jutro chyba start Autor: ~DzialZakupow [146.70.46.*]
    Zeby zebrać prawie pół mln akcji trzeba czasu. Chyba ze miałbym jak ty kupowac po 4.00 tylko po co. Jestem nadal zadziwiony średnia zakupow ciekawe kto mi to sprzedawał przeciez te akcje po złotówce aa niedopuszczone jeszcze to mi raczej oddawali ze strata licząc ze ja sprzedam po 1.80 ale ja sie nie spieszę poczekam do wiosny ciekawe czy uda mi sie
  • Re: To juz jutro chyba start Autor: ~Inwestor [31.60.86.*]
    Na kursie nie patrz i tyle, można w każdym momencie zrzucić kurs i na zlotoweczke, kollowicze liczą wtedy, że ktoś im odda albo przejmą SL. Oddali ostatnio sporo akcji, a ile jest do kupienia to widać w arkuszu.
  • Pewnie Będą dobre komunikaty Autor: ~DzialZakupow [146.70.46.*]
    Masz racje. Jak ktos kalkuluje ze sprzeda i kupi taniej niech sprzedaje. Ja też mam wrażenie ze wypchnięto akcje w rynek i teraz następuje próba zepchnieciq kursu zeby odkupić taniej. Ale firma krok po kroku stara sie pokazać ze bedzie lepiej. Ciekawe czyją kalkulacja okaże sie lelsze moja zeby brać 2.30 do 2.50 czy innych zeby wziąć po 2.00 i taniej.
[x]
YOSHI -1,67% 2,35 2025-09-11 14:38:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.