• PROBLEM Autor: ~INWESTOR [77.65.97.*]
    Przez kilka tygodni mialem te akcje. Obecnie nie mam. Chce cos powiedziec lagodnie, z trudem to robie. GRUPA , ktora przerzuca sobie pakiety po 30 tys. akcji wyeliminowala mnie z tej zabawy.
  • Re: PROBLEM Autor: ~Investorr [46.134.15.*]
    Dnia 2025-08-27 o godz. 10:57 ~INWESTOR napisał(a):
    > Przez kilka tygodni mialem te akcje. Obecnie nie mam. Chce cos powiedziec lagodnie, z trudem to robie. GRUPA , ktora przerzuca sobie pakiety po 30 tys. akcji wyeliminowala mnie z tej zabawy.

Muisisz wiedzieć, że polska giełda od lat korzysta z botów czyli algorytmów, które grają na giełdzie pomiędzy inwestorami, stąd należy inwestować pod kątem prespektyw i wynikw, a nie dokonywać ruchów pod wpływem ruchów wykonywanych przez boty. Poza tym polska giełda jest wręcz patologiczna, np. pozwala instytucjonalnym inwestorom wstawiać zlecenia przed innymi inwestorami z uwagi na wielkość zlecenia itd...

• Re: PROBLEM Autor: ~Krystyna [77.222.243.*]
    Nie panikować kto nie ryzykuje nie pije szampana ,chodzenie też jest ryzykowne trzymać się za jaja,do przodu na 1 zł odpoczynek i dalej,
  • Re: PROBLEM Autor: ~Gron [83.6.196.*]
    Jakieś info by się przydało. Trend ledwo zipie
  • Re: PROBLEM Autor: allil [188.33.36.*]
    3M, 6M, 12M - mocny trend wzrostowy a 24M i 36M boczniak
    dajmy odpocząć wskaźnikom i dale jdo góry
  • Re: PROBLEM Autor: ~lowcatrolli [91.193.208.*]
    ale w czym masz problem ? skoro chcesz mieć akcje to je kupujesz i tyle, a tak to takie pitolenie pdzeszkolaka nie wiadomo czmeu ma służyć
  • Re: PROBLEM Autor: ~darekZ [31.178.184.*]
    Dnia 2025-08-27 o godz. 10:57 ~INWESTOR napisał(a):
    > Przez kilka tygodni mialem te akcje. Obecnie nie mam. Chce cos powiedziec lagodnie, z trudem to robie. GRUPA , ktora przerzuca sobie pakiety po 30 tys. akcji wyeliminowala mnie z tej zabawy.

Przecież możesz teraz odkupić? jak dla mnie jest dobra cena , później to już mogą wchodzić w grę złotówki. I to w niedługim czasie.
[x]
MILITARY 0,20% 0,49 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.