• Bloober (Bubler) Autor: ~Kwakerfeller [31.0.92.*]
    Bloober przez wielu trolli zwany (bubler) przyzwyczaił mnie już do huśtawki, jestem tu od 19zł i przerabiałem różne zjazdy- łącznie z tym z lutego ubiegłego roku, gdzie po udostępnieniu przez Konami niedopracowanego trailera odnotowaliśmy zjazd z 28zł na 21zł. Pisałem wtedy, że to tak naprawdę dobra promocja i trzeba korzystać z paniki i kupować (trolle wieszały na mnie psy) :) teraz mamy podobnie, ale jestem spokojny... dlaczego?
    Bo fundamentalnie nic się tu nie zmieniło, a w tle tylko czekać na oficialne info o kolejnym Remake'u następnej części SH dla Konami.

Oni wiedzą jak to robić.
  • Re: Bloober (Bubler) Autor: ~Fakty [31.61.240.*]
    Dziś wpadła umowa z SEGA na dystrybucję Cronosa.
    Tylko fakty.
  • Re: Bloober (Bubler) Autor: ~Jack [95.160.158.*]
    Racja, wystarczy dobrze łączyć kropki i człowiek jest spokojniejszy.
  • Re: Bloober (Bubler) Autor: ~XXX [188.117.145.*]
    Zgadzam sie. ja jestem od 15pln
    Tylko patrząc ze strony drobnego akcjonariusza, nie przynosi to żadnych korzyści.
    Tutaj przypuszczam, że do premiery zjedzie na 24pln, po ogłoszeniu ze koszt gry się zwrócił wróci na 33pln.
    za rok jak bedzie 37/38pln to bedzie duży sukces mimo duzych zysków.

• Re: Bloober (Bubler) Autor: ~mr_dolomite [37.31.152.*]
    To czemu nie sprzedałeś jak było po 34 zł? Będziesz czekał kolejny rok, by może dojechało do poziomu z ATH dwa miesiące temu
    Ponieważ po 6 latach liczyłem na lepszą stopę zwrotu.
    Poza tym jak kolega napisał, spólka naprawę wygląda solidnie i wyrasta na bohatera.
    I to w sumie boli najbardziej, ponieważ inni pierdną i kurs o 100% do góry.
    Po cichu liczyłem na cronosa, ale jak widać się przeliczyłem.

No trudno na błędach się uczymy :)
  • Re: Bloober (Bubler) Autor: ~Joo [188.146.160.*]
    Już się przeliczyłeś a jeszcze nie było premiery. Patrzenie na preoerdery przy nowym IP nie ma sensu bo kupa graczy czeka na pierwsze recenzje. Tu sprzedaż dopiero ruszył po 5 września. Wygląda że na Nintendo też będzie wersja pudełkowa która cieszy się dużym wzięciem.
  • Re: Bloober (Bubler) Autor: ~XXX [195.116.85.*]
    Zobaczymy jak to się rozwinie, ale na chwilę obecną wygląda to słabo.
    Co do nowego IP to zdaje sobie sprawę, że trzeba poczekać.
    Ale 01.09 jedną premiera 05.09 Cronos 07.09 kolejna premiera.
    Dobrze nie będę narzekał, bo wierzę w tą spółkę i wierzę że zarobię więcej niż 100% :)
  • Re: Bloober (Bubler) Autor: ~mr_dolomite [37.31.152.*]
    100% zysku samo w sobie nic nie znaczy. Można było kupić w zeszłym roku po 23 i parę miesięcy później sprzedać po te 30 zł. Stopa zwrotu znacznie lepsza niż 100% po 6 latach. Ale każdy robi jak uważa.
    I tu sie z Tobą muszę zgodzić w 100%
    Ale wierzę, że uda nam (lub juz tylko Wam) się tu wszystkim jeszcze zarobić.

Trochę złości z siebie upuściłem pisząc to :)
    dzięki

[x]
BLOOBER 1,80% 25,40 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.