• Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~Gracz85 [176.2.191.*]
    Tak tak ... wiem wiem ... kontrowersyjne !!!!
    Ale mam nadzieję że trochę się schłodzi, mali inwestorzy i kółkowicze zrealizują swoje kosmiczne zyski i zejdziemy jeszcze poniżej 2zł zanim przejdziemy na GPW ...chcę dokupić kolejne 30 tyś akcji i nie chcę kupować powyżej 2 zł ...hahahah
    A schłodzenie RSI musi być ( Mam taką nadzieję )
    Bo jak to wejdzie na GPW 3 zł na wejściu .
    A ja bardzo do konica roku chcę mieć 70 tyś akcji z średnią poniżej 2,3 zł ...
    Jak myślicie korekta na 2 zł w najbliższych tygodniach ??
    ...Pozdrawiam akcjonariuszy .
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~Xd [37.47.146.*]
    Proszę porównać sobie liczby GR1, GR2 i Valor Mortis, myślę że to wystarczająca odpowiedź na pytanie
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~Terry [37.47.148.*]
    Takie spółki średnio technicznie idą, ale:
    1. Lustro było powtórzyło już 2 korekty więc raczej pójdziemy do okolic 3 zł i dopiero wtedy głębsza korekta o której mówisz, ale wtedy zasięg nie będzie już na 1.9, a wyżej (wyżej o tyle o ile wybijemy wczorajszy szczyt)
    2. Raczej miesięczna i tygodniowa będą chcieli zamknąć wysoko i dopiero wtedy korekta pasowałoby to do korekty 1 do 1 oraz byłby klaster na 0.5 fibo więc czekamy …
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~rgrstraszy [138.199.59.*]
    3 to może być do końca tygodnia
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~Buhahahaha [37.225.94.*]
    Na 1.20 będzie korekta
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ghost_mortis [83.7.133.*]
    Oj, oj korekta do 2zl to korekta marzenie , no ale czasami cuda się zdarzają
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Wątpliwa sprawa z tym po niżej 2pln. Schłodzenie wskaźników może się odbywać równie dobrze w trendzie bocznym. Według mnie pierwszym wsparciem jest 2,30pln gdzie jest sma200 na tygodniowym. Parcie na akcje jest na tyle duże, że wielu będzie chciało je kupić, zatem ludzie będą ustawiać się wyżej z obawy przed odjazdem. Ponadto grubaski, które się tu załadowały, będą saportować rynek na korekcie, by była ona dobra technicznie. Kółkowicze też stanowią duży popyt, ale na razie rynek ich wykluczył, bo od 1,80 nie było żadnej korekty, więc część będzie kupować wyżej, część zrezygnuje. Rynek może się bujać w zakresie 2,30 - 2,60 do kolejnych informacji, jak umowa ze współwydawcą, wyniki playtestów pre-alfa i kwestia objęcia 25% akcji przez obecnych akcjonariuszy 5%. W grę wchodzi jeszcze termin premiery i nowe informacje o projekcie Swift. Ja obstawiam, że szybciej zobaczymy 3pln, niż 2pln.
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~Buhahahaha [46.134.155.*]
    Żartuję, nie chcieli brać po 1,40 teraz łykają po 2,30 a i po 6,30 będzie branie. Osobiście uważam że jeżeli wejdą na główny, dowioza bdb produkt w terminie to wycena na poziomie 600 mln jest realna. Nie wiem co to za projekt Swift, jeżeli będzie coś na Jeszce wyższym poziomie i podpiszą współpracę z kimś znanym 1,5 mld czyli x 10 dziękuję
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~Hmmm [5.173.159.*]
    Project Swift to ma być coś w klimacie ghostrunnera z jeszcze większym budżetem niż VM. Także korekta to oni zobaczą jak świnia niebo hehe
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~TwójWuj [89.64.24.*]
    No i coop. Jazda na motorze jak w Tronie
  • Kupowało to tu się w okolicy złotówki Autor: ~normalny [185.222.7.*]
    A było tyle czasu na akumulację... Gdzie ludzie mają głowę, latając po spółkach, które "rosną".
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~zombial [31.60.253.*]
    Nie wiecie może kiedy mogą zostać dopuszczone akcje z ostaniej emisji?? Seria E po 95 groszy… trochę ich jest. Mam nadzieje ze silny akcjonariat objął te akcje nie nie zadowoli się zyskiem 200% przy takim potencjale jaki mamy obecnie.
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~newman [31.60.82.*]
    Też liczę na korektę, ale obawiam się, że reguła jak sprzedałem to rośnie może tu zadziałać w moim przypadku.
  • Re: Koniec wzrostów!!!! Korekta ..?? technicznie 1.9 ?? Autor: ~Gracz85 [46.112.64.*]
    Dzień dobry.
    I co panowie?? Jednak korekta tak jak pisałem , czy się to komuś podoba czy też nie .... Nagłe wzrosty to zawsze spore cofnięcie i zaklinanie rzeczywistości nic tu nie pomoże, widzę że niektórzy są tu bardzo mocno odklejenie .
    Teraz wam napisze jak ja to widzę, Pod kolejne wydarzenie "PAX" będzie bujało + - 10% Ale .....Ale .... Kolejne sygnały do wzrostu będą dopiero przy przejściu na GPW a to dopiero za 3 miesiące a to bardzo dużo czasu....do tego czasu kapitał spekulacyjny który zbudował wzrost przejdzie na inne spółki ....i czy tego chcecie czy nie .... Korekta będzie w okolice 2 zł albo lekko poniżej co da nam akumulację ( osobiście jestem zachwycony ) i dopiero wejście na GPW i ekspozycja spółki na duży rynek da nam napływ porządnego stabilnego kapitału co będzie skutkować powolnym acz sukcesywnym wzrostem aż do premiery i będzie to poziom między 6-8 zł
[x]
ONEMORE 1,12% 2,70 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.