• Ta spolka to już dno Autor: ~FromTheHell [46.112.214.*]
    Przymierzam sie do opuszczenie pokładu. Płynność do d.... Ktoś już tu powiedział dobrze to tu już było a teraz koniec!
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: arkadiusztoja [83.7.84.*]
    tu nie zarobisz ! lepiej sprzedaj jak jest dobra cena ! lepiej wsadź kasę w inne papiery i antynagona zabierz ze sobą bo przez takich jak on kurs spada i spadał będzie ..........
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Antynagon [217.119.65.*]
    Arkadiusz, ale my przecież zarobiliśmy. Sprzedaliśmy na górce I odkupiliśmy na dołku. Pomijam, że wczorajszy dołek, to dzisiejsza Górka hahaha My zarabiamy non stop ze 100% skutecznością. Nie przeganiaj mnie stąd. Będę razem z tobą straszył bessą:):):)
    Antynagonie powiem Ci szczerze że rozbawiłeś mnie do łez :) A teraz Ci powiem taką teorię odnośnie nagniania na wzrosty - jeśli na danym rynku wszyscy naganiają na wzrosty to grubas mityczny ten który podobno tylko traci :) ma świadomość że nie skupi papieru tanio i w dużej ilości ! i dlatego wywala papier i dołuje kurs żeby skupić jak najwięcej i jak najtaniej. Jak będzie wywalał załóżmy od 29 zł do 26 i odkupi dużo akcji w cenie 26-27 zł to jest już zarobiony bo średnia zakupu przewyższyła mu średnią sprzedarzy. Natomiast na rynku gdzie nie ma takich Antynagonów na wzrosty to grubas spokojnie sobie skupi dużo i tanio i wtedy kurs idzie bardzo wysoko tak żeby miał czas na wywalenie w rynek bardzo dużej ilości akcji. Cena pakietów w sumie nie ma znaczenia i niektóre będą wywalane ze stratą ! Ważne żeby średnia sprzedaży całosci była większa niż średnia zakupu całości. Poczytaj sobie o psychologii jaka panuje na rynkach akcyjnych i jakie są sastrategie inwestowania a wtedy nie będzie wierzył w te wypociny co pisze PanAndrzej i inni :) Także od dziś naganiaj tylko na spadki a kurs za czas jakiś podskoczy :)
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Argon [195.80.135.*]
    po co Ci płynność na 53 akcje?

jak po co ? żeby ci je wcisnąć ze 100 % zyskiem :)
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Reflux [37.225.90.*]
    Jest oki,piąta sesja spadkowa.
    Witamy ochoczo i z przytupem 26,xx oraz pozdrawiamy wisielców.
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Adwersarz [46.134.119.*]
    Szorty polegną tutaj jak na CD Projekt. Tym bardziej, że tam wskaźniki dużo gorsze niż na Asbis, które odnotowuje coraz lepsze wyniki oraz inwestuje w rozwijające się, perspektywiczne technologie ...
    A ja znowu sobie kilka pakiecików kupiłem i czekam na dalszy ciąg wydarzeń - od 27,60 zaczne je wywalać aż do nieba bo nazbierało się już za dużo tych akcji a spadki mogą jeszcze potrwać kilka miesięcy. Liczyłem na głębszy spadek ale wszedł popyt i zobaczymy jak długo się utrzyma bo presja podażowa jest widoczna. Fajnie jakby coś odbiło i rynek zaczął się wachlować w obie strony :) Widać słabość Papieru na tle rynku i innych akcji !
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~gall [94.154.17.*]
    widac spadek papieru, dlatego go kupilem 1% nizej XDDDD, ale odklejeniec
    Jak masz zamiar skupić 50 tysi akcji i nie wiesz jk głęboko spadną to musisz myśleć a nie pisać takie PUSTE posty jak ty !
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    50 tysi buahahahaha
    Weź, bo się kawą nie oblałem ze śmiechu. 53 akcje, to maks na co cię stać. 50 tysi hahahaha
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~PanAndrzej [37.225.0.*]
    Ty mi się bardzo podobasz szczególnie Twój sposób myślenia
    Tylko Ty zarabiasz bo robisz kolka z zarobkiem 30-40 gronie odjąć od tego 2 razy opłatę dla biura maklerskiego odjąć 19% podatek Belki i masz na waciki lub rolkę papieru toaletowego
    Mały inwestorku trzeba było kupować Asbis jak był po kilka złotych a nie po 27 zł
    Dno to będzie za jakiś czas dopiero :) Teraz jest wywalanie przez grubasa ! acz nie wiadomo czy nie ma otwartej krótkiej sprzedaży na 100 czy 200 koła ?
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Mikesz [188.146.23.*]
    Śmiech na sali ty i gruby
    Śmiał to się będziesz ignorancie przez płacz niebawem :) jak zawsze wyszło że nie masz racji :)
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Mikesz [188.146.23.*]
    Ty masz zawsze rację i zawsze zarabiasz cwoku
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Reflux [37.225.90.*]
    Dzisiaj zamek na 26,70 piąta południowa..... będzie osiem w piątek.
    Robota w spółdzielni to ciężki.kawałek.chleba.

CB..
    CB..
    zobaczymy :) teoretycznie powinno śię zamknąć w okolicach minimum czyli 26,64 ale jestem optymistą i liczę że zamknie się w okolicach 26,80 - 26,98 acz szansa na to nie jest za wielka :) ale co szkodzi pozgadywać :)
    Mikesz ja cie nie obrażam ! ale widzę że masz duży problem emocjonalny ze swoja nieudolnością inwestycyjną i wyładowujesz się na innych którzy mają racje :)
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Antynagon [46.205.194.*]
    Dokładnie arkadiusz. Tylko my tu zarabiamy. I to miliony. Obracając 53 akcjami. I nie ważne czy spada, czy rośnie. My zawsze trafiamy. 100% skuteczności! Hahaha ale wszyscy muszą mieć tutaj z ciebie bekę:)
    Nie wiem iloma ty antynagonku obracasz :) ja kupiłem dziś 1900 sztuk :) a ty z tego co się orientuje kupiłeś 0 sztuk ? czy się mylę ? chyba nie :) ty należysz tu do stowarzyszenia marzycieli 30 zł :) ty, mikesz, panandrzej, inwestor i jeszcze kilku :) marzycie o wysokim kursie którego tu nie będzie jeszcze długo ! o ile będzie kiedykolwiek :) wymęczycie się do momentu jak na dołku przyjdzie bardzo słabe info i wszystko wywalicie na samym dnie ! tęsknił nie będę ale przestaniecie głupoty pisać i bedzie można merytorycznie pogadać bez waszego śmiecenia :)
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Antynagon [46.205.194.*]
    Ja dziś kupiłem 55000000000 akcji (o kurka, papier toaletowy przyjąłxD). Dlatego piszę, że tylko my tu zarabiamy. I pamiętajmy. Ściemniałeś o zakupach i ktoś ci wyliczył, że po danej cenie mogłeś zakupić tylko 53 akcje, więc zacząłeś zmyślać, że takie ilości ustawiasz, żeby dostawać powiafomienia:):):). Chłopie, to jest internet, tu nic nie ginie. Dlatego oty piszesz 1900, a ja 19000000:):) I obu na nikt nie wierzy, bo obaj ściemniamy:) Tylko ja sobie robię bekę z ciebie, a tych chcesz oszukiwać mniej doświadczonych lub się dowartościować:)
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Out [37.30.55.*]
    Dzieciaki płaczą, że nie rośnie. Jak będzie rosło was tu już nie będzie he
    dobrze piszesz ! ich już tu nie będzie :)
  • Re: Ta spolka to już dno Autor: ~Mikesz [83.26.80.*]
    Ja nie kupiłem asbis w horyzoncie kilku sesji
    Zobaczymy w dłuższym terminie
    Nie mam czasu siedzieć cały dzień i patrzeć w notowania
    nie powiedziałem tego :)
    każdy kupił po ile kupił
    teraz są spadki - kiedyś będą wzrosty
    obecnie moim zdaniem lepiej obracać niż trzymać i czekać na niepewne wzrosty
    gruby wywala bo dużo osób jest ugotowanych na akcjach i nie ma kasy żeby odebrać całą podaż
    każda strategia ma swoje wady i zalety

Nie narzekaj FromTheHell - nie jest tak źle ! mi już zaczynają wchodzić zlecenia Sprzedaży i oby jak najwięcej ich weszło i jak najdrożej, Na niepewnych rynkach zyski z transakcji to podstawa a jak dodamy do tego jeszcze bardzo dużą płynność gotówki to mamy wzór na teoretyczny sukces, Zapamiętaj ! gotówka na koncie jest ważniejsza niż akcje ! bo one mogą z czasem okazać się bardzo przewartościowane a za gotówkę możesz zrobić wszystko. Zarządzanie ryzykiem to najważniejsza REGUŁA inwestowania !
[x]
ASBIS -2,55% 68,70 2026-05-25 12:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.