• kierunek: spadek Autor: ~Ciekawy [85.14.112.*]
    moc się skończyła zaraz wracamy do dystrybucji.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~ccc [81.15.175.*]
    noo tos zabłysnoł. hahaha
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Bindol [5.173.159.*]
    Ciekawy , zaraz ty wrócisz do robienia kiełbasy jak twój kolega xD
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Ciekawy [46.112.110.*]
    Prawda w oczy kole ?
  • Re: kierunek: spadek Autor: steve2 [5.184.241.*]
    Akurat sobie przypomniałem o Bindolu i zastanawiałem się gdzie przepadł. Nawet zacząłem się cieszyć...no i masz... Niech to da do myślenia tym którzy się cieszą za wcześnie co do kursu up. Dobrze wam radzę : ile byście kapusty nie położyli porzućcie, umyjcie ręce, póki nie jest za późno, bo to bardzo brzydko śmierdzi. Bezwonne będzie dopiero po 6. Zacznie odzyskiwać zapach dopiero po 8. Po 10 znowu zacznie cuchnąć itd itd... a może to Bindol generuje zapaszek? Może to on zawlókł... Ale może to dobrze, bo ja sobie kupię i sobie zarobię. Bindol macham do Ciebie w podzięce.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Kazik [5.185.54.*]
    stefcia kupuj na wyscigi bo już raczej nie spadnie poniżej 8,50. Tam był olbrzymi popyt jak szło na 12. teraz 8,50 za kazdym razem się ladnie broniło.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Ciekawy [84.40.158.*]
    Będzie 7 z przodu jeszcze Ty to wiesz to naturalne
    Czemu ty tak plujesz na papier jak on by się walił na pd. Nic się nie dzieje nie może rosnąć ciągle tym bardziej że większość ma papier i tylko pisanie im zostało. Postoi i ruszy jak wyjdzie słoneczko. Jutro wstaniesz coś usłyszysz w wiadomościach i kupisz. Potem następna osoba i będzie pn. Przecież akcje spadają 90% czasu a rosną tylko 10% tu mamy wszytko trend zamówienia modny sektor.Będzie dobrze i nie przynudzaj już bo jest wszystko ok
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Ciekawy [84.40.158.*]
    Tak tak wszystko jest, super infa i kurs cały czas w konsolidacji. Wyckoff mówi że to dystrybucja. Musisz być mało doświadczonym graczem bo wpisuje się to wręcz idealnie
    No faktycznie masz rację. Jestem na rynku od 1992 roku jak na GPW było 5 walorów. Nawet nie mogłem kupić bo za mała podaż była .Kupowałem za pierwszą kasę wszytkie akcje przez tydzień bo tak należało. Teraz bardziej się bawię niż gram Nigdy nie mam wszytkiego w akcjach. Co więcej zarobiłem to wycofywałem i ziemię kupowałem.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Ciekawy [46.112.110.*]
    Mało to nas interesuje, ciekawe że jesteś tu dla zabawy a tak się udzielasz.

TYMCZASEM spadamy powoli
  • Re: kierunek: spadek Autor: marbon [89.75.144.*]
    Ciekawy, "nas", czyli kogo? Znowu się ktoś zapomniał... Najpierw xDuś, teraz Ty.
  • Re: kierunek: spadek Autor: marbon [46.112.224.*]
    "Mało to nas interesuje, ciekawe że jesteś tu dla zabawy a tak się udzielasz." I tu się też odsłoniłeś - Ciekawy, Ty tak się tu udzielasz, bo tego od Ciebie wymagają?
  • Re: kierunek: spadek Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Ja do Kazika, pisał wyżej to muszę Mu odpowiedzieć.
    Czyli 8,40 jest bronione tyle razy... A nie jest przypadkiem tak że tam jest ustawiony szlaban 10, 15 razy żeby na koniec można było zejść jak już nikt w to nie wierzy i długą chochlą pociągnąć z dołu tanio? Takie tylko moje przypuszczenia, hipotezy... Ty też to powinieneś wiedzieć z takim stażem i myślę że wiesz. Ale to jest giełda nie będzie nigdy tak jak wszyscy się spodziewają. Strzał może rzeczywiście pójść z 9 bo jest dużo zaległości do odrobienia na papierze i jest ciśnienie.Natomiast jestem sceptyczny bo tyle razy mnie już ubrali że już się ubrać nie dam. Wiesz że ja jestem dopiero od 2006 ale już sporo widzę... Dlatego mój wór zostanie tam gdzie stoi i coś mi się zdaje że nie załapie się na hossę na Lubawie. Zobaczymy czy będę żałował ale jestem na fajnych papierach teraz i może urośnie mi tam szybciej dlatego mogę sobie pozwolić na kibicujowanie jeszcze 6-tce.

P.s. Jeszcze pozwól że ponowię moje osobiste pytanie do Ciebie. Muszę bo mnie sprowokowałeś... Jak tam idzie zbieranie kaski na zmiane płci? Jest już bliżej? Może się kiedyś spotkamy żebym mógł docenić twoje piękno czy Bindol Ci wystarczy? To tyle z wrażliwych pytań pozdrawiam.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Dragon [88.157.168.*]
    Nie załapiesz się bo za 6 nie kupisz.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Bindol [46.112.0.*]
    Stefek to że jesteś nie poważny to wiedziałem ale że jeszcze do tego głupi to nie wiedziałem. Zrób najpierw te 30 kółek dopiero głos zbieraj
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~xD [185.227.138.*]
    Ostatnio pisałeś przy 9,50 że już nie spadnie xD
    Jesteś od 1992r. na giełdzie i zarobiłeś już coś po takim przewidywaniu? xD Czy ciągle tylko zabawa xD
  • Re: kierunek: spadek Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Co tu się wyprawia , może to ktoś wytłumaczyć. Trzy super INFA ze spółki w ciągu miesiąca. Kurs powinien wisieć na górnych widłach biednie dwa tygodnie .Masakra.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~xxx [188.146.172.*]
    Ciekawy, xD i ich pracodawcy mogli by Ci wyjaśnić
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~xD [185.227.138.*]
    Oni tu są, pilnują, naganiają. Piszą z wielu kont, nawet zarejestrowanych. Odwracają kota ogonem, ale animują to forum tak, by wszyscy myśleli, że kurs zaraz wystrzeli. Mają z tego korzyści zapewne grając na zniechęcenie. Jedni robią to dyskretnie, inni jak xxx już się nawet nie kryją.
  • Re: kierunek: spadek Autor: marbon [89.75.144.*]
    Nazywają to "dystrybucją" i to byłoby w porządku, choć głupie jest pozbywanie się takiego waloru w tym momencie. Ale jak robią to między sobą, to odpowiedni organ w końcu się tym zajmie, bo to jest już zbyt widoczne.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~autor [83.24.60.*]
    wejcie tu CBA i specyjalny odział od korupcji----------- to zobaczyny jle LUBAWA będzie warta
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Bindol [46.112.0.*]
    Ciekawy zaraz cię w brąz zakole
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~autor [83.24.60.*]
    ile lat tu trwa dystrybucja i odleszczanie i jle jeszcze to będzie trwało
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Obserwator [91.94.101.*]
    Ciekawy, xd i ich szef z fundu w jednym stali domku...
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Magister [37.247.226.*]
    Zleceniami małymi obniża się kurs ,przy takim potencjale, zyskach dla mnie niezrozumiałe Przy mojej prowizji dla biura o,34% nie ma sensu handlować przy takich widełkach cenowych 9,20-8,86 zł.Nasza giełda mnie śmieszy.Nie ma potencjału, energii do przyciągania klientów.Jest to mimo to młoda gielda ,którą nie ma marki i ugruntowanej pozycji. Po prostu nasza gospodarka jest słaba mało innowacyjna.
    Nie chcesz płacić prowizji to weź rachunek w xtb. Śmieszna giełda na którą cały czas wlewa się kapitał z PPK? Zerknij tam ile punktów już mamy. Przez większość istnienia oscylowała między 30 a 60k... W ciągu ostatnich 3 lat mamy skok z 60 na 108k. Coś mi wygląda że nie za bardzo masz kontakt z rzeczywistością i Twoje myślenie zatrzymało się w '22-cim. Czy to jest zasługa rządu Tuska bo gospodarka zaczęła gwałtowny wzrost?A może podglebie tych wzrostów wynika właśnie z regularnych wpływów kapitału z PPK? Czy Tusek znowu zabierze ludziom składki emerytalne bo brakuje mu pieniędzy? Wierzysz w to że zrobi powtórkę? Nie odważy się. Zastanów się nad tymi sprawami.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~MK [79.189.18.*]
    Stefcia spać daj chlopu a nie po nocy piszesz głupoty. Tacy mądrzy jesteście do czasu.
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~blondynka [37.30.28.*]
    A CO NATO INWESTOR STRATEGICZNY - DLA NIEGO TO NORMALNE ????????????????????? A MOŻE ???????????
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~Ciekawy [85.14.112.*]
    zaczynamy opadanie
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~tt [91.228.139.*]
    Sporo kibiców się zleciało na forum. Im większe zainteresowanie tym większa szansa na wzrost.Nikt tu nie siedzi dla przyjemności. Na wzrosty naganiają ludzie co już kupili a na spadki ludzie, którzy chcą kupić. Najważniejsze że obie te grupy się powiększają.
  • Re: kierunek: spadek do 6 Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Dlaczego wy nie podnosicie tego wątku? To dobry wątek bo prawdziwy. Przecież kurs dostaje wysypki na d... jak musi wciągać na twarz maskę tej odwróconej
    6-tki i to chyba widać gołym okiem.Wątek "wyniki w cenie" ma wystarczyć? Tu też można pisać. Mówiłem wam że dojdzie do tego że będzie dygało 10 groszy w górę 10 groszy w dół. Widać tu ten kierunek, dajcie sobie powiedzieć... Przecież widzicie to co widzicie nie trzeba tego komentować. Zresztą czy to trafi? Nie trafi... 6-tka trafi, oj trafi...
  • Re: kierunek: spadek Autor: ~zazazizuzaj [91.94.90.*]
    ZAZAZIZUZAJ!  Nawrocki  kolejne  odcinki  KARIERA NIKODEMA DYZMY."Spójrzcie na jego gębę, na jego prostackie maniery!"
    https://www.youtube.com/watch?v=jxYd2VO-Fwk

Nawrocki  a instrument .Jaki? Może  mandolina : https://www.youtube.com/watch?v=DtxK1jtUCMw

zazazizuzaj
    Hahahaha hahahaha
    Nie przeżywaj tak...
    Ale jednak Tusk jaki jest jaki jest ale furkę kupił Mu ładną musisz przyznać. Co myślisz kolego? Respekt też przed Nim czuje co było widoczne na radzie gabinetowej . Tusk jest w porządku i ma szansę czegoś się nauczyć od młodszego.

Ja jeszcze do Kazika bo coś pisał o "mądrości do czasu" wcześniej. Który czas Kazik miałeś na myśli, ten że, tak powiem pośredni, nazwijmy go zmyłkowym czy ten finalny? Ja widzę dwie figury na tej globalnej szachownicy które się dostały na nią bez zgody tych którzy myślą że wygrywają. Pomyśl nad tym głębiej nie dając swoim życzeniu zdeformować tego myślenia. Tu idzie o wynik meczu, a nie poszczególnych setów. Pozdrawiam Cię.

P.s. Poruszenie tej wrażliwej kwestii w poście którego nie zgodziłeś się opublikować puść mi w niepamięć, bo wiesz że pasja giełdowa nas łączy. Chodzi tylko o to żeby się traktować poważnie i szanować a Ty potrafisz jeśli chcesz. Od palenia głupa masz Bindola i mówiąc "masz" wiesz o czym mówię.
[x]
LUBAWA -1,61% 10,39 2025-09-22 17:01:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.