Polska firma technologiczna zaprezentowała pierwszy na świecie w pełni autonomiczny system dronów, który – jak twierdzi – nie wymaga pilota, GPS-u ani zdalnego sterowania. System, opracowany przez krakowską firmę DEFENDEYE , został zaprojektowany z myślą o szybkim, łatwym i niezależnym od operatora działaniu od startu do lądowania, wykorzystując sztuczną inteligencję do wykrywania i śledzenia celów w czasie rzeczywistym – nawet w całkowitej ciemności lub w niesprzyjających warunkach pogodowych.
@~Kraków Co oficjalnie (nie wg podejrzeń) łączy DefendEye i Moonlit s.a. poza siedzibą miasto Kraków? Bo rozumiem, że te wpisy o tym mówią lub to sugerują. Na ich witrynach żadnego powiązania nie dostrzegłem.
@~Kraków Zadałem tu wyżej pytanie. Ponawiam: co oficjalnie (nie wg podejrzeń) łączy DefendEye i Moonlit s.a. poza siedzibą miasto Kraków? Bo rozumiem, że te wpisy o tym mówią lub to sugerują. Na ich witrynach żadnego powiązania nie dostrzegłem. Ponadto @~Inwestor Na jakiej podstawie zamieszczasz sugestie że te dwie spółki może łączyć odwrotne przejęcie? Na podstawie jakich oficjalnych informacji zamieszczacie takie informacje/sugestie? Jeśli nie wyjaśnicie to wasze wpisy okażą się dezinformacją.
Mam podejrzenie, że te wzrosty mają związek z tymi informacjami. To mogą być działania spekulantów, które oby nie zaowocowały kłopotami dla Moonlita. Jeszcze nie daj Boże KNF, czy prokuratura wmieszają się i zrobią śledztwa jeśli ktoś poczuje się pokrzywdzony i zgłosi sprawę. Nie zdziwiłbym się gdyby były to działania na szkodę Moonlita jako konkurencji z okazją spekulacyjnego zarobienia przy tym przez odsprzedanie drożej akcji kupionych taniej. Zwracam uwagę, że obroty wyraźnie podskoczyły przy tej zwyżce.
Ktoś pisze o dronach, więc zamierzam szukać. I spotykam ten artykuł. Przypadkowo, a jeśli ta firma przejmie Moonlit SA, wyścig będzie na 10 Zloty. Giełda to spekulacje. Więc każdy musi robić to, co chce
Zamieściłeś daleko idące sugestie. Zadałem ci w związku z tym konkretne pytania o pochodzenie informacji stanowiących podłoże tych sugestii. Uchylasz się od konkretnych odpowiedzi wycofując się rakiem. Dezinformujesz! Jak będą pukać to spodziewaj się, że zapukają do ciebie w związku z twoimi słowami na tym forum.
tylko bez nerwow @akcjonariusz - wiem ze odjechał ci pociag ale bedziesz mial jeszcze szanse usrednic po 1,20-1,40 ps: sam dales haslo do zakupow kilka dni temu
Niczego nie dawałem. Ty również dostałeś pytanie celem wyjaśnienia i ty również lejesz wodę zamiast udzielić rzeczowej odpowiedzi. Lejesz wodę i dezinformujesz obciążając mnie rzekomą odpowiedzialnością. Ssać palec to ty umiesz...
wbrew pozorom FF nie jest wcale taki duzy, sporo osob zapakowanych pewnie jeszcze po 2 i 5 pln trzyma, najblizszy opor na 50 gr wynika z emisji 499 000 akcji tuz przed upadkiem spolki ale to raptem wartosc 250 000 pln a wiec do przejscia przy dobrym infie w 1 sesje
Ci co kupili po 50 groszy i...te akcje nie są jeszcze dopuszczone do 1 zł jest bardzo mało akcji ....a wogóle ...rentowna spółka AI z super mocnym prezesem to inwestycja przynajmniej do 5 zł lub wyżej. ...kupić i trzymać ...