Gościu moja średnia to 1.70 od 5 lat tu jestem. Z czym Ty do mnie :D ? U mnie leżało i nawet nie dotykałem. Zarabiam na innych rynkach a tu mogę czekać kolejne 5 lat. Kasa nie parzy. A ty by zarobić 100 zł musisz ubierać innych na akcje albo robić inne nędzne oszustwa co godzą w mój intelekt.
Dnia 2025-08-25 o godz. 17:32 ~Onufry napisał(a): > Gościu moja średnia to 1.70 od 5 lat tu jestem. Z czym Ty do mnie :D ? U mnie leżało i nawet nie dotykałem. Zarabiam na innych rynkach a tu mogę czekać kolejne 5 lat. Kasa nie parzy. A ty by zarobić 100 zł musisz ubierać innych na akcje albo robić inne nędzne oszustwa co godzą w mój intelekt.
Jak jestes tu od 5lat i masz srednią .1.70 to znaczy ze się powiesiłeś na haku po premierze GR2. Ładny amator.
Ja jestem tutaj od 6 lat. Średnia 1,8zł, mając 65 tys akcji nie sprzedane na wzroście pod GR1. Można było wyjąć bańkę, ale jest z czego żyć. Włosy nie posiwiały, nerwy spokojne. Czekam na dywidendę. Aktualny pakiet oczywiście sporo większy.
Dnia 2025-08-25 o godz. 19:01 ~Onufry napisał(a): > Po jedynce zredukowałem 50% portfela, później dokupowałem. Nie znasz mojego skladu portfela i etapów akumulacji wiec sam jesteś amatorem.
No właśnie po GR1 zredukowałeś 50% czyli wisiałes bo nie sprzedałeś. Peak był 6 sierpnia trzy miesiące przed premierą a ty amatorze czekałeś do samego końca. A trzy dni po premierze jazda na dół i wtedy redukowałeś. Amator jesteś i tyle>
Wirtualną to pewnie masz łaskę na OF. Jak mówię produkujcie się panowie dennymi postami a to już świadczy jakim kapitałem obracacie i jacy z was inwestorzy. Kasa lubi ciszę a krówki co wyją mleczka najmniej dają.
No no :D a ty dalej kółeczka by zarobić 100 zł robisz ? :D fajnie się patrzy na wykres wstecz co ? :D fajnie się przeszłość analizuje jak się w niej nie było. A mi na górce nie zależy, dla mnie pojawia się konkretny zysk i realizuje. Ty dalej walcz z kolegą o kilka stówek i produkuj się pseudo forum.