Nie pasuje, że dałeś się nabić w butelkę. Kupiłeś w oczym pędzie a teraz szaleje głowa, co jutro będziesz jadł bez kasy. Nie martw się są jadłodajnie dla tych co podjęli złe decyzje w życiu. Akcie też sprzedaż
Jak by chcieli wywalić to by podbili jak najwyżej a potem zrobili "wodoslad". A tu ewidentnie jest zbieranie akcji.... blokada kursu przez dużych. Trzeba wystawić swoje akcje po wysokim kursie a nie lamętować. Niech duży przerzuca z jednego konta na drugie....
Bajki dla ciemnoty. Obrót większy o ponad 300% i to zbierano, ciekawe od kogo jak tu wszyscy wiszą na hakach bo kupili pod wyniki a teraz modlą się o 5 z przodu.
ciepliwość popłaca. Tutaj trzeba cierpliwości. Zapakowany od dołka 1,90. Nawet ostatnio dokupiłem pakiecik. Fundamenty b. dobre. Aktualnie są akcje przegrupowywane od słupów - jakieś szwagry się bawią. To może jeszcze potrwać....
Dnia 2025-08-25 o godz. 20:34 ~Aero napisał(a): > ciepliwość popłaca. Tutaj trzeba cierpliwości. Zapakowany od dołka 1,90. Nawet ostatnio dokupiłem pakiecik. Fundamenty b. dobre. Aktualnie są akcje przegrupowywane od słupów - jakieś szwagry się bawią. To może jeszcze potrwać....
Masz chłopie cierpliwość, jechać na stracie od 2017 roku :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i sie łudzić że odrobisz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Prawie jak Pgr
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja mam poblokowane wszystkie akcje, walczmy jak na JSW, tam SHORT się miota od roku bo nie może odkupić akcji. Skończyły się zawały po 10 % na sesji. Pogonimy SHORT mamy zablokowane prawie 10mln akcji.