• Wyrzucanko Autor: ~Aabbcc [93.159.12.*]
    Duży korzysta z dobrych wyników i wyrzuca słabe inwestycja a ciemna ulica kupuje. Tu bedzie jeszcze poniżej 4
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~Gpr [89.234.247.*]
    Znasz bajkę o wężu sssppp....erd..alaj
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~Aabbcc [93.159.12.*]
    Nie pasuje, że dałeś się nabić w butelkę. Kupiłeś w oczym pędzie a teraz szaleje głowa, co jutro będziesz jadł bez kasy. Nie martw się są jadłodajnie dla tych co podjęli złe decyzje w życiu. Akcie też sprzedaż
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    Aabbeee wsiadaj do rakiety, a nie stoisz koło WC i wołasz - hehehe
    tak z d...wskoczyłeś w ten temat, czy czekasz, by dokupić taniej ?
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~XXX [91.150.203.*]
    Jak by chcieli wywalić to by podbili jak najwyżej a potem zrobili "wodoslad". A tu ewidentnie jest zbieranie akcji.... blokada kursu przez dużych. Trzeba wystawić swoje akcje po wysokim kursie a nie lamętować. Niech duży przerzuca z jednego konta na drugie....
    Bajki dla ciemnoty. Obrót większy o ponad 300% i to zbierano, ciekawe od kogo jak tu wszyscy wiszą na hakach bo kupili pod wyniki a teraz modlą się o 5 z przodu.
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~Stasia [188.33.208.*]
    Kupiłem 300 akcji jak było po 4.5 a teraz spadło i nie wiem co robić czekać czy sprzedać ale jak sprzedam to z dużą stratą..
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~Hogol [46.205.206.*]
    Jacy wszyscy ja mam dalej spory zysk pisz za siebie
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~Aero [84.40.219.*]
    ciepliwość popłaca. Tutaj trzeba cierpliwości. Zapakowany od dołka 1,90. Nawet ostatnio dokupiłem pakiecik. Fundamenty b. dobre. Aktualnie są akcje przegrupowywane od słupów - jakieś szwagry się bawią. To może jeszcze potrwać....
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2025-08-25 o godz. 20:34 ~Aero napisał(a):
    > ciepliwość popłaca. Tutaj trzeba cierpliwości. Zapakowany od dołka 1,90. Nawet ostatnio dokupiłem pakiecik. Fundamenty b. dobre. Aktualnie są akcje przegrupowywane od słupów - jakieś szwagry się bawią. To może jeszcze potrwać....

Masz chłopie cierpliwość, jechać na stracie od 2017 roku :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i sie łudzić że odrobisz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Prawie jak Pgr
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~Aero [84.40.219.*]
    akurat zakupy robiłem w grudniu 2024 ;):):):)
    Wszyscy kupowali w tanich pieniądzach i nie ma tych ubranych w drogie akcje. Taaak gratuluję
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~Aero [84.40.218.*]
    Widzę że wiesz lepiej niż ja .... / Od 2001 roku na GPW. Pozdrawiam
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~Gpr [89.234.247.*]
    Aqwert czego ty tu szukasz od 2016 jesteś długodystansowcem he he he
  • Re: Wyrzucanko Autor: ~STRZĄSAMY-CZOSNEK [31.0.75.*]
    Ja mam poblokowane wszystkie akcje, walczmy jak na JSW, tam SHORT się miota od roku bo nie może odkupić akcji. Skończyły się zawały po 10 % na sesji. Pogonimy SHORT mamy zablokowane prawie 10mln akcji.
[x]
POLIMEXMS 4,93% 7,24 2025-09-19 17:04:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.