• Uzasadnione pytanie... Autor: ~Kostuch [46.112.78.*]
    jaki tu będzie podział zysków po podpisaniu umowy z Lyrical Games... . Gra wygląda ciekawie, ma świetny odbiór jak na taką skale ale bez dodatkowych środków z zewnątrz będzie trudno ją dokończyć na przyzwoitym poziomie. Lyrical Games to nie mecenasi sztuki..., tak wiem uciekł mi króliczek et cetera.
  • Re: Uzasadnione pytanie... Autor: ~yayechco [213.213.237.*]
    Kasę na dokończenie gry mają z emisji zapewnioną. Na razie z Lyrical Games został podpisany list intencyjny. Nie wiadomo jaki będzie podział zysków po podpisaniu umowy, to chyba zresztą nie jest praktyka rynkowa, żeby się takimi informacjami dzielić ze światem.
  • Re: Uzasadnione pytanie... Autor: ~Kostuch [46.112.106.*]
    No dokładnie, dlatego dopiero w sprawozdaniach po wydaniu gry wszyscy akcjonariusze dowiedzą się ile NAPRAWDĘ wpłyneło kasy do spółki... .Ok rozumiem, każdy podejmuję sam decyzje.
  • Re: Uzasadnione pytanie... Autor: ~Inwestor [31.182.165.*]
    Nie po to była emisja, żeby teraz godzili się na byle jakie warunki, więc nie masz się o co martwić.
  • Re: Uzasadnione pytanie... Autor: ~Ghost [37.31.48.*]
    Gra już jest na tak zaawansowanym poziomie że podział zysków będzie bardziej w stronę OML . Bardzo dobrze się stało że pojawił sie współwydaca, gdyż to w sposób znaczący zwiększa mozliwości marketingowe i sprzedażowe gry.
  • Re: Uzasadnione pytanie... Autor: ~yayechco [213.213.237.*]
    To w ogóle jest ciekawe: współwydawca, a nie wydawca to raz, 2 wydawca, dla którego VM to pierwszy taki projekt, więc będą się starać 2 razy bardziej 3. wydawca złożony z byłych menago z Private Division czyli poprzedniego wydawcy. Zatem wiedzą co to za temat.
  • Re: Uzasadnione pytanie... Autor: ~Inwestor [31.182.165.*]
    No i za 4 dni PAX w Seattle, myślę, że z tym współwydawcą zrobimy tam sporo szumu :)
[x]
ONEMORE -5,68% 2,58 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.