• Po ile leszcz odda? Autor: ~Difihuho [188.146.62.*]
    Rangar cieniutko idzie ci to odbieranie.A walne coraz blizej i nie macie kworum.
  • Re: Po ile leszcz odda? Autor: ~Rufus [93.159.28.*]
    Jeszcze 10 gr nizej i bedzie moja cena gdzie chcę kupić po 3,10 hehe
  • Re: Po ile leszcz odda? Autor: ~difihuho [188.146.62.*]
    A tutaj prosze drugi typ leszcza czekajacy na ....no wlasnie na co.Rangar musi odkupic i leszcz mu tanio daje .Ale ty za 3.1 nie kupisz bo jestes takim samym leszczem jak ten co oddaje.A rangar skupuje na slupy ktore pozwola mu przepchnac emisje
    Ja nie oddaje tylko skupuje dzisiaj po 3,19 i 3,20 i stoje nizej
    W czwartek sie zabijali po 3,50 a ja mam im oddac po 3,20 nie ma takiej opcji dobrze ze kase mam na skup stpje po 3,17

Czekam z koszykiem na 3,17 i 3,12 sypać proszę
    To w koncu czekasz na 3.1 czy kupujesz po 3.2 ?
    ~Rufus
    2025-08-25 11:18
    IP 93.159.28.*

~Rufus
    2025-08-25 11:18
    IP 93.159.28.*

EuCO otwiera operacyjną spółkę zależną w Ukrainie

Zarząd Europejskiego Centrum Odszkodowań S.A. (EuCO S.A.), czyli spółki odszkodowawczej z rynku głównego Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. poinformował o podjęciu uchwały w sprawie utworzenia operacyjnej spółki zależnej na terytorium Ukrainy.

Nowo utworzona spółka będzie działać pod firmą Limited Liability Company „European Compensation Center” i skróconą nazwą LLC „ECC” z siedzibą w Kijowie, a EuCO S.A. obejmie 100% udziałów w jej kapitale zakładowym i zostanie jej jedynym wspólnikiem.

Jak podkreśla EuCO S.A. w giełdowym raporcie bieżącym LLC "ECC" będzie prowadzić działalność operacyjną polegającą na świadczeniu usług kompensacyjnych na rzecz osób fizycznych w Ukrainie.

Decyzja o utworzeniu spółki zależnej stanowi istotny element realizacji założeń procesu przeglądu opcji strategicznych EuCO S.A., w szczególności planu ekspansji na rynek ukraiński, o których spółka odszkodowawcza z rynku głównego GPW wcześniej informowała.

• Re: Po ile leszcz odda? Autor: ~waldi [94.254.128.*]
    Dnia 2025-08-25 o godz. 12:14 ~Rufus napisał(a):
    > EuCO otwiera operacyjną spółkę zależną w Ukrainie
    >
    > Zarząd Europejskiego Centrum Odszkodowań S.A. (EuCO S.A.), czyli spółki odszkodowawczej z rynku głównego Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. poinformował o podjęciu uchwały w sprawie utworzenia operacyjnej spółki zależnej na terytorium Ukrainy.
    >
    > Nowo utworzona spółka będzie działać pod firmą Limited Liability Company „European Compensation Center” i skróconą nazwą LLC „ECC” z siedzibą w Kijowie, a EuCO S.A. obejmie 100% udziałów w jej kapitale zakładowym i zostanie jej jedynym wspólnikiem.
    >
    > Jak podkreśla EuCO S.A. w giełdowym raporcie bieżącym LLC "ECC" będzie prowadzić działalność operacyjną polegającą na świadczeniu usług kompensacyjnych na rzecz osób fizycznych w Ukrainie.
    >
    > Decyzja o utworzeniu spółki zależnej stanowi istotny element realizacji założeń procesu przeglądu opcji strategicznych EuCO S.A., w szczególności planu ekspansji na rynek ukraiński, o których spółka odszkodowawcza z rynku głównego GPW wcześniej informowała.
    >

I będą żądać odszkodowania od Rosji. Życzę powodzenia w egzekwowaniu odszkodowań :)
  • Re: Po ile leszcz odda? Autor: ~Rufus [188.33.44.*]
    Zebrane jedziemy w gorę
  • Re: Po ile leszcz odda? Autor: ~Rufus [188.33.44.*]
    Zebrane jedziemy w drugą stronę
    Władze Ukrainy przyjęły ustawę, która może wywołać poważny kryzys dyplomatyczny z Polską. Zgodnie z ustawą nr 2038, każdy potomek osoby uznanej za deportowaną w wyniku tzw. operacji „Wisła” lub wcześniejszych przesiedleń, ma prawo domagać się zwrotu utraconego majątku, a jeśli to niemożliwe, finansowej rekompensaty. Co więcej, ustawa zakłada, że odszkodowanie może być wypłacane przez 5 lat w ratach, z pierwszą wpłatą nie mniejszą niż 20% całej kwoty.
  • Re: Po ile leszcz odda? Autor: ~ja [91.150.194.*]
    I bardzo dobrze, ja dostałem kilka lat temu 7000 zł (7000 x 4 = 28 000 zł) rekompensaty za mienie pozostawione przez mojego ojca za Bugiem, obecna Białoruś. Był to dom piętrowy wraz z ogrodem, gdybym chciał coś podobnego kupić obecnie w Polsce, to wydałbym około 400 000 zł, tak że super rekompensata, było na waciki dla żony. Na marginesie, co spółka ma do Ukraińskiej ustawy?
  • Re: Po ile leszcz odda? Autor: ~Marco [84.40.238.*]
    Nie słuchaj tego trola frajera.
    Bełkotem żyje bo stracił 100 zł xD
[x]
EUCO 0,00% 2,26 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.