• Szkoła w Pepco Autor: ~Optymista [213.134.164.*]
    Proponuję iść do pobliskiego pepco i zobaczyć ile matek z dziećmi kupuje ubrania do szkoły plus przybory do szkoły.a strzałem w 10 sa zeszyty np matematyka .historia itp w historii jest na 2 strony poczet królów Polskich za to na przedostatniej ważne daty.i tak do każdego przedmiotu .a oferta jesienna widac ze lepszej jakości niż w tamtym roku a tamtą i tak byla dobrej jakości więc jest lepiej
  • Re: Szkoła w Pepco Autor: ~GO [89.64.95.*]
    Widzę ,że jesteś stałym klientem skoro masz porównanie co było w ub.roku.... :-) a Cebulion dla przykładu wstydził się nawet wejść do środka niedawno..... myślał że ktoś zwróci na niego uwagę w sklepie.... a tam takie okazje....tylko brać koszyk i brać do pełna.....ostatnio była chyba promocja 2+1 więc ludki idą na darmowe zakupy...

Ja też przechodząc lubię spojrzeć ilu jest kupujących w sklepach Pepco i Dealz.....ostatnio w Dealz spora kolejka do kasy więc jest co kupić....
  • Re: Szkoła w Pepco Autor: ~Drab [37.47.253.*]
    Tylko w dealz nie można płacić blikiem i to jest bez sensu (taka dygresja mała ale dla mnie to jest akurat czasami strata klienta i mówię na przykład o sobie, bo już kilka razy zapomniałem i pocałowałem klamkę w sklepie przy kasie). W pepco moim zdaniem trochę jest zbyt dużo ubrań lub sklep mimo wszystko nadal nie ma wizerunku „z tak wieloma ubraniami”, a powinni nad tym popracować żeby albo asortyment trochę przestawić albo wizerunek „wyuzdać” na ubrania dla zwykłego zjadacza chleba, bo kobiety pewnie wiedzą ale nie tylko kobiety żyją na tym świecie
  • Re: Szkoła w Pepco Autor: ~ccc [77.222.244.*]
    ... masz rację, to skandal, że nie można płacić blikiem, a co gorsze ... na zeszyt też nie chcą dawać ... to dopiero jest niezrozumiałe.
  • Re: Szkoła w Pepco Autor: ~Drab [37.47.211.*]
    Pierwsze lepsze skalkulowanie bez patrzenia na jakiekolwiek sensowne dane może dać coś w stylu 18,5 mln aktywnych użytkowników blik. Niech chociaż 3 % z nich używa tylko blik i niech tylko 3% z tych 3% chciałoby kupować w Dealz raz w miesiącu cokolwiek za 30 PLN to masz w roku 6 milionów PLN przychodu. Możesz sobie to tak o dla frajdy pomnożyć razy dwa albo podzielić na dwa, to i tak masz znaczącą kwotę. Twój komentarza miał na celu szyderę ale brzmi bardzo prymitywnie niestety
  • Re: Szkoła w Pepco Autor: ~Cebulion [89.151.23.*]
    Nie wymyślaj bajek o Cebulionie kolego...lol... powiedz lepiej jak tam ten spryskiwacz do kwiatów z Pepco, nadal działa?
  • Re: Szkoła w Pepco Autor: ~GO [89.64.95.*]
    Znaczy że już polubiłeś zakupy w Pepco ? Spryskiwacze o.k. ...kupiłem kilka na zapas...przydają się też do innych zastosowań...kupiłem też rzeczy ( w ramach wspomagania sprzedaży w Pepco ) które przydają się do zabawy na dworze...coś rzucić coś złapać...szczególnie dobre dla tych przyrośniętych do monitora kompa lub smarta...

Idźcie do Pepco i kupujcie , zapełniajcie koszyki rzeczami mniej lub bardziej potrzebnymi...będzie zysk będzie kasa :-)
  • Re: Szkoła w Pepco Autor: ~Byku [46.205.196.*]
    Całą wyprawkę kupiłem 2 dzieci do szkoły w Pepco. Zeszyty, kredki, długopisy itp. Poszło całe 300+.
  • Re: Szkoła w Pepco Autor: ~Mariusz [176.113.200.*]
    Nieoficjalnie już mówi się o doskonałym jeżeli chodzi o przychody sierpniu. Kolekcja szkolna trafiona w 10. Odzież też sprzedawała się dobrze.
[x]
PEPCO -4,37% 27,35 2025-11-13 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.