Noooo, zebrał PKCem za prawie 100 k PLN. Jak się nie wie więcej niż inni, to się takiego czegoś nie robi. Aż szkoda że się ze mną nie podzielił informacjami ;)
Dnia 2025-08-22 o godz. 18:53 ~Borg napisał(a): > A ja myślałem, że to Ty kol. Re. Byłeś podejrzanie aktywny w tym czasie na forum , co ?
Not this, time... Niestety nie posiadam dostępu do informacji niejawnych. Co nie znaczy, że nie zassam sobie jeszcze paru akcji, bo widać ewidentnie że ktoś wchodzi na pewniaka.
Prześledziełm wczorajsze transakcje, zwłaszcza tę jedną potężną. Bez dwu zdań amator tego nie zrobił. To pokazuje że nadal jest bardzo tanio. Nie ma co gadać wiele, napiszę to samo, trzeba chyba będzie jeść więcej. Myślicie że juz w poniedziałek albo wtorek będzie umowa ?
Mocna spekuła już tu jest, tylko szukają jeszcze resztek akcji. Oby jak najszybciej ludzie wywalili co mają w portfelach na tych poziomach, bo to przyspieszy wzrosty. To że będą duże wzrosty wiadomo, taka jest natura spółek z bardzo niską ilością akcji. Nie ma co za bardzo naganiać, bo zlecą się nowi kółkowicze na DT , po co. Lepiej jak są dziury w arkuszu. Przyjemnie i lekko jedzie się wtedy do góry, z drineczkiem w ręce
Dnia 2025-08-23 o godz. 14:08 ~Otto napisał(a): > Umowa będzie w ostatni dzień miesiąca
I to jest dobra dyskusja. Dzięki, jeśli wiesz więcej, to przyjmuję to za dobrą monetę. Jak dam radę to do końca tygodnia przerzucę tu trochę więcej środków z innej spółki, która mi póki co nie zarabia, nie dużo ale zawsze coś więcej.
Ale ja się z Tobą całkowicie zgadzam. Mnie nie szereguj z naganiaczami. Ja uważam tak jak Ty, że nie powinni teraz wszyscy kupić, tylko sprzedawać. Wiadomo że im mniej ludzi się teraz załapie to się obudzą dużo wyżej i to zawsze daje lepsze efekty. Ja wolę mało pisać, mnie tam za często na forum nie znajdziesz.