Ciekawi mnie jaka będzie cena emisyjna serii F. 50 groszy, zet, czy więcej? Dla spółki co najmniej 22,5kk złotych. Rada nadzorcza celebrycka, wszyscy znani medialnie. A prezes to będzie gwiazda krypto czy po prostu dobry rzemieślnik krypto?
Tworca inoay.pl i zignaly obie warte ponad miliard i teraz tu bedw dzialac warto tu posiedziec a emisja nowq nie dla ulicy tylko dla ludzi zaangazowqnych w projekt
Zignaly, ZIGCHAIN radzą sobie, po co Gaditowi współtworzyć nowy biznes. Inpay Lecha Wilczyńskiego również żyje. Również reszta ekipy ma swoje zajęcia. Co tu będzie tworzone innego na bazie ich dotychczasowych doświadczeń?
Coraz więcej Polaków inwestuje w kryptowaluty, a część z nich robi to w sposób problemowy, przypominający hazard - wynika z najnowszego badania Instytutu Psychiatrii i Neurologii zrealizowanego na zlecenie Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.
Zaczyna sie hossa panowie u nas ludzie rzucaja sie na krypto teraz zaprocentuja te lata dzialalnosci w krypto przez nawzych glownych akcjoariuszy
Ale zobacz, oni nie chcą rozwijać tego w czym już siedzą, ale to ma być coś innego nowego. Na czym będzie polegać ta nowość? Rozumiem że nikt ze spółki tego nie poda bo konkurencja. Pewnie nie będzie to kolejna platforma z tym samym co wszystkie inne. BTCS coś wymyślił i wziął mocną ekipę żeby to zrealizowała. Ktoś, coś, jakiś pomysł? Tokenizacja wynajmu nieruchomości w Polsce? Tokenizacja barbershopów i nails studio?
Postawili firmy warte setki milionow maja wlasne coiny ktorymi obrot jest codziennie dzialaja w wielu krajach wiec sa sprawdzenie poatrz ludzie krzycza krypto mega biznes nowy blockchain za 5 lat ma byc rynek wart kosmiczna kase a nasi udzialowcy i z Rady Nadz juz w tym siedza id lat
Custom Market Insights szacuje, że globalna wartość rynku technologii blockchain w 2025 roku wyniesie około 33,5 mld dol., a w ciągu najbliższej dekady będzie rosła o ponad 57 proc. rocznie, by w 2034 roku przekroczyć 3,1 bln dol. – wynika z raportu „Global Blockchain Technology Market 2025–2034”.16 godzin temu
Wniosek jest taki ze maja w nosie ulice i jej kase bo maja swoja kase i inwestorow buduja firme i zyski beda dziekic miedzy siebie a ulicy zostaje ta kropla akcji ktore sa w karnecie i tyle
No dobra, zapakowałem się, teraz naczosy, kola, fotel, noga na nogę, czekam na +2000% jak na kilku spółkach przeżyłem, oglądam i zobaczę co tu się przydarzy.