• Artykuł Autor: ~543 [77.87.7.*]
    https://www.gry-online.pl/newsroom/tworcy-lords-of-the-fallen-2-obiecuja-nie-bedziemy-powtarzac-tych/z42e904
  • Re: Artykuł Autor: ~Ktoś [89.77.131.*]
    Jeśli poprawią to może tu być kolejny CDP, bo oni też mieli pod górę. Jakość pierwszej części była dla mnie 10 na 10, ale niedopracowana bardzo i wymagająca poprawek. Może zespół z Epic im pomoże ogarnąć temat bo skoro taką kasę wykłada to dwójka dopracowana i dopieszczona zapewne będzie.
  • Re: Artykuł Autor: ~Jack [95.160.158.*]
    Dla mnie jedynka była pierwszą grą souls którą skończyłem, co też pewnie świadczy negatywnie nieco, bo najwyraźniej nie była za trudna, ale z drugiej strony może była to jej zaleta dla niektórych graczy.
    Tak czy inaczej klimat i design świata jak i grywalność i rozwój postaci był dla mnie bardzo ok, czułem się jakbym pierwszy raz uruchomił Dooma w latach 90-tych czyli gra miała to "coś" dla mnie.
    Jeśli przy dwójce poprawią stopień trudności gry, powiększą swiat, poprawią bossów na jeszcze bardziej klimatycznych i być może dodadzą jakąś nową mechanikę która okaże się naprawdę dobra to będziemy mieli hit.
    Poprawki i tak napewno będą po premierze gry, bo nie ma opcji że wydadzą od razu grę nie wymagającą naprawiania.
  • Re: Artykuł Autor: ~BlockBuster [31.10.139.*]
    Nie napisali nic o poprawie samej walki, fizyce gry, animacjach walki itd... trochę niepokojące..
  • Re: Artykuł Autor: ~Czechu [212.102.39.*]
    Ich obiecanki sa warte zero.
    Ta spolka nie potrafi wydac gry AAA bo tam nie ma mentalnosci jakosci
  • Re: Artykuł Autor: ~Olo [89.77.131.*]
    Wszyscy zachwyceni jakością w jedynce byli przeciez. Takie dyrdymały trolujecie że hej. Sama rozgrywka się nie podobała za bardzo. A informowali że poprawili rozgrywkę pod sugestie graczy. Na stronach branżowych huczy od czasu premiery pierwszego zwiastuna.
  • Re: Artykuł Autor: ~L987 [31.61.243.*]
    Tak zachwyceni ze po dwoch latach ledwie 2 mln sztuk sprzedane i to pomimo 70% przecen.
    Faktycznie zachwytom nie ma tu konca
  • Re: Artykuł Autor: ~Karol [5.173.150.*]
    To skąd tu tyle spadzi jak jest tak źle i co ty tu robisz? Widać że klientów na akcje coraz więcej.
[x]
CIGAMES -0,35% 2,88 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.