• Co znaczy PRE ALPHA dla pojarańców Autor: ~Nico [77.65.110.*]
    Pre-alpha [12-18 miesięcy]: To najwcześniejsza faza, w której kod jest w trakcie tworzenia, a funkcjonalności są w fazie prototypowania. Pre-alpha jest zazwyczaj dostępna tylko dla programistów w zespole i nie jest przeznaczona dla użytkowników zewnętrznych.
    Alpha: [6-12 miesięcy] Wersja alpha jest bardziej zaawansowana niż pre-alpha i zawiera więcej funkcjonalności. Może być udostępniana wybranej grupie testerów wewnętrznych lub zewnętrznych w celu znalezienia błędów i problemów z działaniem.
    Beta [3-6 miesięcy]: Wersja beta jest jeszcze bardziej stabilna niż alpha i zawiera niemal wszystkie funkcjonalności, które znajdą się w finalnej wersji. Beta jest zazwyczaj udostępniana szerszemu gronu testerów, a jej celem jest zebranie opinii i informacji o błędach w różnych warunkach użytkowania.
    Gold [3-0]: Faza gold oznacza wersję finalną, gotową do wydania. Po fazie gold, oprogramowanie jest udostępniane publicznie.
  • Re: Co znaczy PRE ALPHA dla pojarańców Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    "~Nico odpowiada ~zeby2025-08-20 21:25IP 77.65.110.*
    Rok temu na podbitce w tych samych okolicach nie sprzedałem. Rok się "męczyłem". Teraz zarobiłem swoje i jeśli zleci, kupię ponownie. Tak działa bananowa giełda. Jeśli nie spadnie, to trzymam te 5 koła dalej ... ot cała filozofia."

No to wszystko jasne
  • Re: Co znaczy PRE ALPHA dla pojarańców Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    A co było zanim Nico sprzedał akcje?

"27 minutowy GAMEPLAY Valor Mortis !!!~Nico2025-08-19 20:18IP 77.65.110.*
    https://www.youtube.com/watch?v=b4xQ-u2PyiU"

Podnieta gameplayem, oczywiście wtedy nie wiedział, co to są pre-alfa testy
  • Re: Co znaczy PRE ALPHA dla pojarańców Autor: ~Inwestor [31.182.165.*]
    Taaak, teraz będzie pisać, że premiera 2028 haha.
[x]
ONEMORE -0,55% 2,73 2025-09-26 16:41:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.