Trailery zawsze robili niesamowite. Na poprzedniej części nauczyli się i poprawili błędy. To będzie dla nich jak wiedźmin 3 dla CDP, oczywiście w ciut mniejszej skali. I nie mam na myśli kursu giełdowego tylko prestiż i umocnienie marki i studia.
Trailer nie jest zły. Jest poprawny, chociaż wydawało mi się, że początek trochę kllatkuje. Ale poprzedni był przekozak dzięki muzyce Danzig. Myślałem, że spróbują to powtórzyć, jednak ciężko to przebić. Obawiam się trochę o czerwony umbral. Wolałem odcień trupio-niebieski. Animacja Dark Crusadera (ta ze skokiem) też jakaś taka średnia. Za to lalka ma ładne nogi :-)
Dnia 2025-08-20 o godz. 08:19 ~Gracz8 napisał(a): > Jak trailer szału nie robi to ja nie wiem co ty się spodziewałeś? Pewnie jesteś z tych wiecznie niezadowolonych? A może zrobisz cos lepszego?
Nie ma nic w tym trailerze co by moglo zaskoczyc na plus Nuda nuda nuda….Kolejny lotf zrobiony dla epic bez steam bedzie porazka
Poprzedni trailer zawiesił poprzeczkę wysoko. Wszystko było lepsze. Szef był badasem i wjeżdżał w szkielety bez mydła. Była fajna dupa umorusana we krwi. Była konkretna muzyka. I trailer bardzo dużo pokazywał, bo wszystko było nowe - umbral, lampa, chłosta duszy i świetna scena walki na dziedzińcu z idealnie dobraną muzyką . Stary trailer wywołał u mnie więcej emocji dając nadzieję na świeżą i dynamiczną rozgrywkę. Tutaj Mark Hamil coś tam gada o zemscie, mamy masaż twarzy, flying crusadera i jakiś wąż burzy miasto. Jest chaotycznie. Trailer nie jest zły - jest przeciętny, a poprzedni był po prostu majstersztykiem.