• Jupiter Autor: ~ddd [78.88.207.*]
    Co dalej twierdzicie że jupiter będzie szedł nieskończenie do góry ? Śmieszni jesteście
  • Re: Jupiter Autor: ~dario [80.48.33.*]
    A Ty myślisz ,że będzie ciągle spadał. Moim zdaniem nie warto oddawać po tej cenie. A czy jest wart Obecnej ceny ? Przejrzyj raporty to będziesz znał odpowiedż.
  • Re: Jupiter Autor: danzaw [89.229.195.*]
    Czy ta cisza oznacza że już wszsscy sprzedali akcje ? A tu tyle się dzieje.Jupiter zwiększył zaangażowanie w Ponarze ,sprzedał część akcji Energopolu ze sporym zyskiem,Ciekawe co teraz mają zamiar kupić za pozyskane pieniądze.Cena akcji bardzo atrakcyjna. Korekta dobiega końca i będzie ładnie można zarobić.
  • Re: Jupiter Autor: ~xyz [84.38.86.*]
    spadamy dalej II kw. bardzo negatywnie nas zaskoczył zobaczie raport
  • Re: Jupiter Autor: ~gantos [83.27.32.*]
    Podkupię w okolicy 2 zł.Pozdrowionka
    Nas to znaczy kogo? Jeżeli byś dokładniej przeczytał raport to byś wiedział że spółka odliczyła kwotę zakupionych akcji w celu umorzenia .Wartość księgowa na akcję wzrosła.No i mniej akcji wykazanych w raporcie.
  • Re: Jupiter Autor: ~max [78.88.207.*]
    Kim jesteś Danzaw ? według mnie masz jakieś kompleksy. Podejrzewam zę obkupiłeś się bardzo i teraz próbujesz dowartościować się pisząc po forach. Podejrzewam również że jesteś dużo w plecy i że pewnie kupiłeś w okolicach 2,5zł za dużą kwotę i teraz jesteś zły na cały świat że nie jest po twojej myśli, a to pierwszy krok do bankructwa.
    Chciałbyś mieć akcje w takiej cenie w jakiej ja posiadam i bądż pewny ze tak szybko ich się nie pozbędę.Jedynie to mogę dokupić.
[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.