Zapowiada się tłusty rok! Nic dziwnego że papier jest zbierany jakby ktoś włączył przemysłowy odkurzacz. Grube gepardy pewnie wiedziały wcześniej o wszystkim!!!
Bardzo slaby wynik. W pelnej cenie poszlo niewiele ponad polowa. Reszta przeceny 50-70% Gra za nieomal 300 mln po dwoch latach dalej sie nie moze zwrocic.
Bajki o wielkich sukcesach zawsze koncza sie tu wielkim sorawdzam. I gdzie ten gigantyczny potencjal kolejnej czesci co ?
Aha …800 tys poszlo na Steam…uwaga kolejnej czesci nie bedzie wogole na steam …Gra na PC na wylacznosc Epic. Epic przy steam to w porywach 10% sprzedazy sream. I tyle radochy…
Tak na marginesie.. Te 0,04 po przecinku to nie jest kilkaset sztuk tylko kilkadziesią tysięcy sztuk.. a to daje kilka dodatkowych milionów przychodu..
Tak na marginesie.
Wzrostów życzę..
Dnia 2025-08-19 o godz. 08:32 post88 napisał(a): > A Tobie co nie pasuje? > Gra się sprzedaje i za tym będą szły wyniki. >
Kazda gra sie ..jakos sprzedaje. Ale dobrze tu ktos napisal. Jak bedzie w cenie gazetkowej 20 zl to bedzie sie sprzedawac jeszcze bardziej. Wtedy moze byc i trzy a moze 4 miliony.Ale co z tego jak gra nie zarobila na siebie ? A wiesz ze pierwszy Lotf chwalili sie ze sprzedali 7 mln. I co to dalo spolce ?
To info to ma powstrzymac moze cos co bedzie zle odebrane ???
To skoro jest tak źle to po co siedzisz na forum tej spółki? Ja, jak mnie nie interesuje spółka pomimo dobrych informacji nie sieje zamętu na jej forum
Dnia 2025-08-18 o godz. 22:49 ~Ok napisał(a): > https://www.bankier.pl/wiadomosc/Sprzedaz-gry-Lords-of-the-Fallen-wydanej-przez-CI-Games-przekroczyla-2-mln-egzemplarzy-8995254.html
A ja czytając tu naganiaczy myślałem,że sprzedali już najmarniej 5 milionów…-:)))))))