"Jednocześnie decyzją Zarządu Emitenta, z uwagi na ogromne doświadczenie kadry, podjęto decyzję, iż Squadron będzie pełnił funkcję jednego z kluczowych liderów konsorcjum, które, zgodnie z planami, powinno zostać sformalizowane stosowną umową do końca sierpnia 2025 roku. "
Tak jak w umowie pojawią się terminy i kwoty - np. wielkość kontraktu to może być grubaśnie. Ja przypuszczam że do końca sierpnia kurs sam trochę podskoczy, lub na jakiś mniejszych infach, a jak się pojawi umowa to dwucyfrówka, a jak umowa będzie gruba to dwucyfrówka ale nie 1 z przodu
Dnia 2025-08-18 o godz. 20:24 ~iks napisał(a): > Tak jak w umowie pojawią się terminy i kwoty - np. wielkość kontraktu to może być grubaśnie. Ja przypuszczam że do końca sierpnia kurs sam trochę podskoczy, lub na jakiś mniejszych infach, a jak się pojawi umowa to dwucyfrówka, a jak umowa będzie gruba to dwucyfrówka ale nie 1 z przodu
Najbardziej zastanawia czy w porozumieniu pojawią się jakieś szacowane kwoty, Shenzhen SMD UAV to miliarder a inne spółki do współpracy jak Aerobot Avionics Technologies Company, czy ZXZ(HZ) Innovation Tech Co. Ltd., to też potęgi. Jeśli będą dostarczać tu swoje produkty i usługi przez MBF Group, to można szacować obroty w miliardach. Jaki kurs za rok ? Ktoś pisał o Amice, wystrzeliła jak Samsung wszedł. Będzie podobnie ? 10000% wzrostu. W tym roku nie ma lepszej okazji do grubego zarobku na całej GPW. Nie ma i się długo nie pojawi inna.
Czekamy na kolejne infa, będzie ich naprawdę dużo a akcji już malutko w arkuszu.
Dnia 2025-08-20 o godz. 06:54 ~Beza napisał(a): > Re na każdej spółce się tak podpalasz a nic z tego później nie wynika, popatrz co wypisywałeś na Fintech i co z tego wynikło? Jesteś naganiacz i tyle.
Popatrz co wypisywałęm na Corey jak jeszcze był t2p po 20 gr :) Zobacz co pisałem na Grempco po 40 gr Popatrz co pisałem na klabater po 80 gr Popatrz co pisałem na Creotech po 180-190 zł. itp... itp etc...mogę wymieniać długo, sam poszukaj A Fintech zbieram dopiero 3 miesiące., mam swój cel ilościowy, cena mi bardzo pasuje i polecam, zresztą tam również na forum systematycznie piszę. być może jeszcze w tym roku osiągniemy ładny kurs. Mam go na razie jak na mnie mało i cena bardzo mi pauje.. Ty kupujesz na parę godzin a ja zawsze po parę miesięcy potrafię zbierać nawet kilka spółek równocześnie. Polecam tą metodę. Gram też DT albo na tydzień max ale na takich spółkach wogóle się nie udzielam. Pozdro. Bądż mądry to zarobisz pieniądze.