Oby tak było jak piszesz i się trochę Pospieszyłem oceną bo oczywiście zależy mi na wzrostach tylko zastanawia mnie jak taka przyszłościowa spółka z modnej branży o ciekawych wynikach i planie na przyszłość perspektywicznym Na razie tak jest niedoceniana
To proste akcji mało w obrocie i sternik chce zebrać dla siebie jak najwięcej jak przyjdą espi zapowiadane przez prezesa to ruszy bardzo mocno wyniki już są ave coraz lepsze cierpliwości wykorzystać to na zbieranie tanich akcji pozdrawiam
Co do wyników to sa 2 problemy, skala poprawy (szczególnie gdy wezniemy pod uwagę rozwoj ai w branzy) i zmiana sposobu księgowania. Dlatego konieczne są nowe umowy ,ale takie które będą się dobrze monetyzowac. Więc wzrosty potencjalne mogą się pojawić: gdy rynek uwierzy w potencjal rozwoju, gdy pojawią się konkretne umowy albo spekulacyjnie ktoś krótkoterminowo podbije kurs. Dużo się powinno wyjaśnić do końca września
A raport czytałeś twoje obawy są opisane w raporcie nawet kiedy startują
Prowadzone są także rozmowy handlowe
z nowymi, dużymi klientami w branży m.in. ubezpieczeniowej i telekomunikacyjnej. W kolejnym raporcie przedstawimy
wyniki realizacji kolejnego, ważnego dla Vee projektu z dużym partnerem międzynarodowym, który w minionych
miesiącach został zrealizowany a z w ciągu najbliższych tygodni zostanie uruchomiony!
Dlatego mnie to dziwi ze rynek troche slabo na to zareagował.
Jest wiele spółek bez przychodów tylko z bajkami na przyszłość o większej kapitalizacji.
Tu mamy realny produkt z najbardziej gorącej branży ostatnich 2 lat.
Miejmy nadzieję że to wystrzeli z opóźnieniem i wszyscy zarobimy