Większość myśli że to kolejna ściema i boi się kupić akcje a jak już bedzie umowa to kupią akcje a wtedy sprzedaje się fakty. Na maseczkach bylo 10zł a drony to inna liga i wygląda na to że chcą i będą coś z tym robić..
Dnia 2025-08-18 o godz. 12:35 ~reki napisał(a): > Świat potrzebuje dronów...tak samo jak rękawiczek podczas Covida. Pamiętacie Mercatora? tutaj jest kapitalizacja 11 mln.. szok, do ile może dojść...
Dobrze napisałeś. Bo mało kto zwraca na to uwagę. A ilość akcji jaka jest w tej spółce to klucz ! Liczba akcji: 3 190 000 Liczba akcji w posiadaniu dużych akcjonariuszy: 1 275 329 FF 1 914 671 akcji !!!!
A realnie ? W obrocie jest pewnie poniżej 1 mln.akcji !!! Doświadczeni gracze wiedzą że to raj dla spekuły i windowanie takiej ilości akcji może iść nawet do 50 czy 70 PLN jeśli pozwoli na to seria informacji. A na taką serię informacji w ciągu nadchodzącego półrocza można spokojnie liczyć. Naprawdę dużo szukują spraw i każda będzie grana. Wiem, że będzie tu dwucyfrówka. Niech każdy sobie tylko sam postawi cyfrę na początku tych dwu... do ilu liczy że dojedzie.
Co tydzień kurs wyżej, czyli tu podaż jednak nie rządzi . NIe ma szans. Za mało akcji żeby podaż tu rządziła zwłaszcza, że ktoś to zbiera... I to nie tylko ja.:) Dziś znów dobrałem :) Na święta będzie jak znalazł.