Nie tylko. Przede wszystkim dane o inflacji i info o wzroście cen wycieczek. To daje potencjalnie większe zyski spółki w Q3. Niskie USD, tanie paliwo, słaba pogoda w PL i mamy paliwo
Tak wracamy zaraz po Espi I wynikach.
Sprzedaj I nie męcz się. Zostaw papier w spokoju mądrzy chętnie się zaopiekują i doładują do koszyka.
Że też jak wartosciowy papier jest tanio w promocji to zamiast kupować to każdy chce ze stratą sprzedawać...?
Jestem Tu już długo może I za długo i czuję się już zmęczony tą niską ceną po głowie mi chodzi aby z tą wyjść. Ale ilekroć tak miałem na innych sp. i wychodziłem to zaraz zaczęło rosnąć. Więc podjąłem decyzję i zostaję z Wami , wierząc że sprawdzi się moje doświadczenie. Pozdrawiam wytrwałych.
Czyżbyś był rzecznikiem prasowym "realisty". Więcej luzu i empatii a będzie lepiej Ci się żyło na tym świecie, chyba że żyjesz na haku no ale to już Twój problem
Jeżeli się czujesz urażony to Cie przepraszam. Myślę jednak i chyba to wiesz że TU często obowiązuje zasada manipulacji i jeśli ma się miekie serce to trzeba mieć twardą dupę.
Pozdrawiam wytwałych
radzę sprawdzić kompasy, bo chyba dla wielu, północ z południem się myli. Rada: zamiast patrzeć na notowania idzicie na kursy OBRONY TERYTORIALNEJ. Nie zaszkodzi, a może pomóc.