Dnia 2025-09-01 o godz. 08:13 ~And napisał(a): > Gdzie będzie można zobaczyć ten czat inwestorski ?
Oni zazwyczaj chatują jak czegoś chcą a tak zazwyczaj o za sr rań cach zapominają , nowa emisja będzie ten chat to badanie rynku i opinni na co se mogą pozwolić ja przy 30 groszkach podziękuję , ciążą mi te akcje jak popatrzę na tę gem be rudego
Docelowo zapisane chyba jest 247 000 000 ma być dlatego boją się to wziąć więksi - niż my za s ra ńcy , Pamiętam jak gadziny oskalpowali rynek przed rozdrobnieniem akcji , gadzie mają nas w tyle ,ja mam ich w tyle :) zarabiam na sprzedaży tego czegoś , kupując taniej i tyle w tej bajce nie ma tu przejrzystości i nigdy nie było d y manko tylko ;))
Coś z tobą jest nie tak. Jak nie masz akcji to daj już sobie spokój . Poniżej twój wpis z lipca.
" ~kris2025-07-08 14:55IP 31.94.29.*
Żegnam spółka przestała spełniać moje standardy i powodzenia tym co wierzą , ja swoje tu zarobiłem i wyplułem wszystko :)) "
Po co takie głupoty wypisujesz. Albo bierzesz po cenie albo czekaj w ciszy bo takie wpisy tylko że o Tobie świadczą.