• Opuścili pociąg już ? Autor: ~Sp3ctra [91.221.114.*]
    Czy tak jak poprosiłem ostatnio opuściliście już dzisiaj wszyscy pociąg Ci co tak narzekali ?

No faktycznie popisaliście się ilością papieru (nie, nie mam nic do tych co inwestują małymi kwotami, każdy inwestuje tyle ile może).
    Mam do tych co tak narzekają itp itd a dalej siedzą w tym niby według nich szambie, a później wychodzi co wychodzi...

Skutek też jest taki, że dalej jesteśmy na wartościach z tamtego tygodnia.
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Bromer [37.31.32.*]
    I 50% niżej od premiery (:
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Mat [188.146.20.*]
    I dwa m-ce bez jakiegokolwiek infa
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~od1993 [84.40.233.*]
    codziennie 10 gr nizej ale spectra oszukuje sam siebie tydzien temu bylo 6.60 dzisiaj 6,10 on nie przyjmuje do wiadomosci ze nikt tego nie chce koncem kija tracic i bedzie tak sie osuwac az do jakiegos pozytywnego espi a to o zwrocie nic nie da bo kazdy sobie policzy ze sprzedaje sie 200-300 jdm dziennie i dopiero konsole moga odwrocic sytuacje tylko to bedzie juz ponizej 5 zl i niekoniecznie osiagnie dzisiejszy poziom
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Raistlin [91.150.210.*]
    Jak nie przyjmuje jak ci napisał że z chęcią odkupi poniżej 6 duża ilość. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jaśniej może: kolejny weekend minął i nie ma poniżej 6. A może już było 3?
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~JoJo [5.173.216.*]
    Ty to dobry jestes. Wiesz do ilu spadnie, wiesz do ilu odbije, wiesz kiedy i po jakim info sie wszystko stanie. Powinienes sie zajac zawodowo przepowiadaniem przyszłości wróżbito.
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Raistlin [91.150.210.*]
    W punkt. Tutaj ludzie wszystko wiedzą i nadal nie zarobili kokosów. Czemu? Może czas panowie robić kolejny kurs: jak grać na giełdzie?
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~od1993 [84.40.233.*]
    zawodowo to ja inwestuje od 2003 nic innego nie robie i tu tez wejde jak przyjdzie pora i bedzie plynnosc bo obecnie tonawet jakbym chcial to nie ma jak pare tysiecy akcji kupic a mnie takie ilosci to szkoda czasu
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~JoJo [5.173.216.*]
    Pare tys akcji mozesz kupic w kazdej chwili przecież. Wielu tu mówi tak jak Ty, że czeka zeby wejsc w odpowiednim momencie. Jak bedzie odwrócenie trendu i odpowiedni moment i wszyscy beda chcieli kupic to wiesz jak to sie skończy. Wysyp postów mowiących o bankructwie itd tez nie jest przypadkowy. Na grze gieldowej na 6 zł jest postawione zlecenie kupna na 24k papieru. Dobry moment juz może był? Kto to wie? Nikt tego nie wie i nie bede wróżył
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Sp3ctra [82.160.125.*]
    hmmm a któż to może być 24k papieru chce kupić po 6zł i nie spadnie poniżej 6 :( wyzbiera leszczy
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Rafi [212.102.40.*]
    Tutaj problem jest długofalowy. Patrząc na tą spółkę bez emocji, na chłodno to jest po prostu lipa. Mieli fajny pomysł i zrobili dobrą grę, ale sprzedawali bez marketingu, a śledzę od prologu cały czas. I możecie mówić, że są kanały na discord czy jakiś wywiad z prezesem. Zobaczcie na steam, na ig, na fb, na tt... to wszystko leży i kwiczy. To co gif zrobił to jest po prostu za mało. Dowieźli produkt, ale wszystko inne trąci bylejakością, a niestety tu potrzeba było więcej. Mam wrażenie, że ktoś tu błądzi jak we mgle od miesięcy, jak nie lat i nie pracownicy, a zarząd. Sam jestem ubrany grubo powyżej 7zł, ale bez ciśnienia na wyciąganie już, teraz. Jednak wyglada to źle i nie ma co się czarować, a perspektywy marne. Bo w spółki to trzeba umieć i w gaming też.
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Raistlin [37.47.78.*]
    Tak jak pisałem wcześniej. Wydali na pc bo musieli. Oni mają mały zespół więc testerów jest tam najmniej. Ja uważam że ich docelowym produktem są konsole. I pod to kupuje ja.
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Sp3ctra [5.173.24.*]
    Przyjacielu wybacz mi, chodziło mi o piątek jak napisałem w odniesieniu do dzisiaj. Z chęcią czekam na to poniżej 5zl właśnie ale jeszcze bardziej na 3zł i 0,9zł ojjj będzie grubo, aż mi ślinka zaczęła lecieć. Tam jeszcze brumek widze, ze sie próbuje dalej wychylać to niech sie nie wychyla, bo nikt go tu nie chce :)
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Qwe [188.47.123.*]
    Jestem już grubo umoczony powyżej 8 prawie 9 i nie wiadomo kiedy ten badziew odrobi i czy w ogóle tak się stanie jeżeli spółce by zależało na kursie to info by puścili o sprzedaży a tak kurs samoczynnie się osuwa. Gdyby ktoś widział potencjał w tej spółce to kurs by szedł sam na północ ale każdy widzi jak jest jeszcze się okaże że w raporcie nie ma kasy bo wszystko przepalili na bieżącą działalność czy to jest celowe działanie ?
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Sp3ctra [5.173.24.*]
    Powiem tak... na discordzie było info nie dawno o intensywnych pracach multiplayer i na 30k społeczności coś mają przyszykowane, brakuje 900 coś osób, czas pokaże co dalej. Jezeli kase przepalili na multi zamiast splita jednak to jestem jak najbardziej za, idealna przystawka pod konsole. Każdy jest obkupiony przyjacielu, na zamknięciu dzisiaj widzialem, że ktoś chciał 600 prawie akcji po limicie 6zl sprzedać i umorzyć kurs pod jutro a chodziły po 6,18 xD chciałem łyknąć po 6,04 ale sprzedało sie drożej jednak po normalnej cenie, wiec chętni są
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~Misiek [31.61.183.*]
    Będzie numer jak info o konsolach na nic nie zmieni w notowaniach lub nie daj co, sprzedaż będzie zła...
  • Re: Opuścili pociąg już ? Autor: ~abc [109.196.1.*]
    tu jest jedno wielkie dno
[x]
GAMFACTOR 0,00% 5,00 2026-05-18 15:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.