A to nie ty koleżko jesteś ten co kupuje zawsze na górkach a potem przez kolejne 10 lat płacze nas profilach różnych spółek? Zrób mamusi przysługę i chociaż raz wejdź do właściwego pociągu. Ten dopiero rusza więc masz szansę zarobić nawet 500%!
Zibi, rozbawiła mnie do lez ... Korekta na walorze a ty każesz teraz ludziom wsiadać ... Jak bd wskaźnik na wybicie na , mocny, wtedy doradzają. Teraz to jest Bałon. Tylko nie widać, czy już pęka czy jeszcze bd bardziej nadmuchiwany. Ja mówię o okresie miesiąca, dwóch. Poucz się chłopcze.
I jak tam, długo nie bylo trzeba czekać aby stwierdzić kto bełkocze .... Prawda ? Po co naganiasz ludzi na walor ? Wielkie G. zarobiłeś a ludzie potracili po 10-11 % i jeszcze stracą .... Szkoda mi ich, że takich fałszywych proków słuchaja ....
Przez bzdury! Spójrz na wykres i jeszcze raz przemyśl swoje podejście do giełdy. Od miesięcy Cig zwiększa dystans do sma 50-dniowej, więc mała korekta była konieczna. To że trzeba było aż jakiegokolwiek "wydarzenia" żeby wskaźniki się schłodziły, świadczy jedynie o niesamowitej siłę waloru! W sierpniu 7zł bez względu na szeroki rynek.
Dnia 2025-08-18 o godz. 09:30 ~Zibi napisał(a): > Także kochani czas tanich zakupów się kończy. Kto nie zaparkuje do 7 zeta może zapomnieć o 300% zwrotu w 2026.