• Interesujo się Autor: ~Hdhdh [37.225.75.*]
    Trochę zdziwiło jakie zasięgi post o EXC złapał na zagranicznym X. https://x.com/Floebertus/status/1955979245584273645?t=FM--aqkGmdKyqNK6QT65CQ&s=19
  • Re: Interesujo się Autor: ~jula [31.94.30.*]
    Jak myślicie zejdĘ z haka wiszę już parę miesięcy 0,23 pln ? czy oddać już 254000 z małą stratą ? jest komu narazie
  • Re: Interesujo się Autor: ~Zzz [104.28.64.*]
    Puść pkc
    Żegnamy
  • Re: Interesujo się Autor: ~Cierpliwy [46.112.100.*]
    Do końca roku obije się o 0,50. Rób jak uważasz.
    Proszę bardzo brać ochoczo spółka nie spełnia moich standardów , po lekturze brane było bo przejście na parkiet Duży i o dywidendzie trąbili pomyślałam że duże rozwodnienie ale pod takie news y będzie i ze 40 groszy niestety fiasko iwiszenie z kapitałem spółka bez perspektyw kiepski starodawny zarząd zero inowacyjności sprzedaż na allegro 30 lat tego nie poprawili i teraz też będzie fiasko ja dziękuję biorę co swoje i wyjazd stąd żegnam
    Zresztą patrząc na wykres 1M widać wszystko co wam tu będę opowiadać , sprzedaż może i się poprawiła ale to o niczym nie świadczy , poczytane publikacje na temat excellence , nie zbyt pochlebie wypowiada się śmietanka analityków spółka nie dostępna na platformie XTB czyli jest z tych niszowych nie wartych inwesowania kapitału , zarząd nie ufała bym tak do końca mają swoje za uszami jak przychodzi czas skalpują rynek więc ostrożnie z wywodami na ten temat , jest wiele spółek bardziej atrakcyjnych , jak będzie ok. 70 gr. to wrócę
  • Re: Interesujo się Autor: ~Michał [31.11.208.*]
    To sprzedawaj i nie marudź… Nie mam pojęcia po co ludzie piszą takie wywody…
  • Re: Interesujo się Autor: ~Cierpliwy [46.112.100.*]
    Przecież to jest pisane tylko w jednym celu. Żeby kupić taniej.... No i trochę wtopa skoro przewidujesz 70 gr. HAHAHA
  • Re: Interesujo się Autor: ~And [188.146.18.*]
    Ja kupiłem na XTB i jest dostępna !!!
  • Re: Interesujo się Autor: analitykprawdziwy [91.212.223.*]
    Tu może być szybko 1 PLN jak Ciecierski kupuje....
[x]
EXCELLENC 1,77% 0,29 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.