• BBQ DLC Autor: ~Opala [77.65.105.*]
    Wczoraj do Cooking Simulator na SteamDB zostały wgrane pliki o nazwie BBQ. Wkrótce powinni dać jakieś info.
  • Re: BBQ DLC Autor: ~Hodorr [31.60.124.*]
    Uprzedziłeś mnie, właśnie zauważyłem na Discord :). Dodali osiągnięcia na Steam, także nowe DLC już za chwilę. Wszystko idzie zgodnie z planem. Podejrzewam, że wraz z premierą dodatku zacznie się marketing CS2.
  • Re: BBQ DLC Autor: ~Opala [37.47.180.*]
    Wczoraj na Discord było info o playtestach -trzecia runda rozpocznie się pod koniec października, niedługo po premierze BBQ DLC. Czyli niedługo powinno być info o dacie premiery dodatku.
  • Re: BBQ DLC Autor: ~Zawiedziony [31.182.206.*]
    Nie kłam nic takiego nie znalazłem!
  • Re: BBQ DLC Autor: ~Hodorr [31.60.71.*]
    Info było, potwierdzam. Oficjalna wiadomość dla playtesterów.

"Round 3 of Cooking Simulator 2 Playtest will take place in late October, not long after the release of BBQ DLC"
  • Re: BBQ DLC Autor: ~Ed [104.28.193.*]
    dziwne że nikt nie gra pod premierę i nie skupuje akcji jak ma być w ciągu miesiąca
  • Re: BBQ DLC Autor: ~cccc [46.205.200.*]
    zima idzie piekny tajming na barbekju. żart
    termin bbq to żenada
  • Re: BBQ DLC Autor: ~Hodorr [31.60.71.*]
    Grillowanie to domena Amerykanów, sprawdź jaką mają tam teraz pogodę w południowych stanach. Pamiętaj o tym, że tam jest teraz inna godzina. Celowanie w bogatego klienta, który odpowiada za 20% sprzedaży to żenada?
  • Re: BBQ DLC Autor: ~Fantasta [195.26.78.*]
    No tak!
    Bo gry sprzedaje sie jak produkty fizyczne i trzeba trafić z sezonem.
    Przecież nikt nie kupi gry której akcja dzieje się zimą jak za oknem upał.
    Przecież nikt nie kupi gry o 2 wojnie światowej jak obecnie nie ma wojny światowej.

Całe życie myślałem, że gry to ucieczka od rzeczywistości i spełnianie fantazji a nie robienie dokładnie tego samego co można robić w danym momencie na dworze.

[x]
BIGCHEESE 4,04% 13,38 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.