• Witam akcjonariuszy Autor: ~Mądrala [46.134.124.*]
    Nabyłem dzisiaj i wczoraj małe pakieciki akcji spółki Triggo (trudno coś wyrwać bez nadmiernego czekania). Życzę wszystkim akcjonariuszom wszystkiego najlepszego
  • Re: Witam akcjonariuszy Autor: ~Janusz_Spekulacji [37.8.210.*]
    Dnia 2025-08-14 o godz. 21:29 ~Mądrala napisał(a):
    > Nabyłem dzisiaj i wczoraj małe pakieciki akcji spółki Triggo (trudno coś wyrwać bez nadmiernego czekania). Życzę wszystkim akcjonariuszom wszystkiego najlepszego

Dzieńdoberek.

To bierz do góry, łatwo podbijesz kurs +50% a później ustaw się na dole i ktoś Ci zrzuci więcej. ( i jest to ciekawe dlaczego)
  • Re: Witam akcjonariuszy Autor: ~WB [46.112.94.*]
    Poczekaj na historyczne dno.
  • Re: Witam akcjonariuszy Autor: ~Mądrala [5.184.203.*]
    To może już w końcu to dno:ponad 100- krotna przecena przy dodruku połowy akcji to dalej 50cio- krotna przecena. A czy to jest za 0,40 gr czy 1 zł to nie duża różnica przynajmniej dla tych co siedzą na drogich akcjach , ale bardziej przychylam się do zdania Janusza że kupować to na górce jak ktoś będzie chciał wysypać z jakimś niedużym zyskiem na euforii tłumu
  • Re: Witam akcjonariuszy Autor: ~Janusz_Spekulacji [88.156.179.*]
    Właśnie, dla nas posiadających drogie akcje to już bez różnicy. A jesli ktoś z insajdu będzie chciał wysypać w rynek,
    to wcześniej musi mocno podbić. I to będzie mała górka (liczę)))
    A ostatnio kurs dryfuje bez sternika, arkusz też bezpańsko zaniedbany.
    Znaczy to, że cała spółka intensywnie szuka kontaktów w woju, Norges Banku, ARPie, w ministerstwach i w zbrojeniówce.
    I nie będzie znowu żadnych bananowych dziewic.
    Tak znaczy? Prawda że tak? Tak??
  • Re: Witam akcjonariuszy Autor: ~Mądrala [5.184.203.*]
    Janusz powodzenia ci życze mam nadzieję że zejdziesz z haka . Ja nic się nie orientuje tylko tak kupiłem bo kiedyś dawno tu kółeczka kręciłem i pomyślałem sobie że może to już jest to dno . Zainteresowanie rynku na razie zerowe nie wiem nawet jak mi się udało kupić te kilka tysięcy akcji chyba trzeba trochę poczekać tak jak piszesz na jakieś espi o np zbrojeniówce ja poczekam kilka tygodni a potem zobacze
  • Re: Witam akcjonariuszy Autor: ~Janusz_Spekulacji [95.160.7.*]
    Na haki nie patrzę, nawet nie wiem jaką mam średnią, zostanę tu z pakietem na długo.
[x]
TRIGGO 0,00% 0,80 2025-09-26 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.