Ale uspokajam, po tym scenariuszu 3 miechy spokoje macie do kolejnego kwartału. Tak więc w każdej sytuacji znajdziecie coś pozytywnego. U mnie tymczasem żuberek leci :)
Dnia 2025-08-14 o godz. 12:42 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Ale uspokajam, po tym scenariuszu 3 miechy spokoje macie do kolejnego kwartału. Tak więc w każdej sytuacji znajdziecie coś pozytywnego. U mnie tymczasem żuberek leci :)
Uważaj na swój mięsień piwny, żeby za bardzo od żubra nie urósł :-) (plus siedzący tryb życia przy forum HubTech)
Okazuje się za najbardziej raportem przejmuje się gość, który nie ma akcji. Żeby było zabawniej non stop pisze to samo, choć każdy kto ma akcje dobrze wie, że to bez inf kurs nie ruszy, ale nie ważne, ważne, że jest, że ma kolegów, choć na forum to jednak dla niego to ważne. Jest częścią tej spółki, z jakich powodów to już nieistotne.
Z każdym kwartałem jest u was coraz gorzej wbrew oczekiwaniom. Moim zdanie jesteście na skraju wytrzymałości, stąd mój wniosek że popuścicie grubo w najbliższej sesji, bo ileż można? Nawet Bogusz przejrzał na oczy bo po co topić kasę bezpowrotnie ??? A domyślacie się, co się stanie, gdy Bogusz zacznie zmniejszać zaangażowanie i żenić kwity w rynek???
Bogusz miał i ma tyle samo akcji. Tyle samo będzie miał po następnym raporcie, a ty no cóż, masz nędzną robotę na forum. Od takiego gościa jak Bogusz odkupili by akcje na umowę, a to by znaczyło, że planują zdjąć spółce z giełdy, Dobrze, że odpisujesz sobie jako jami i Luj to pewnie jest ci raźniej. Kurs się osunie niżej, ale waruj tu i pomyśl, że to twoja zasługa będzie ci milej.
Nie jednego oszukał i obiecywał 0,19 gr. Aczkolwiek to wszystko wina zarządu , a nie praca na tym forum naganiaczy.... KNF powinien ich ukarać za zatajanie informacji poufnych. A jak się nie podoba to wypad z giełdy....