• WZA Autor: ~boks [79.189.69.*]
    CZY KTOŚ ZNA WYKAZ AKCJONARIUSZY Z WALNEGO !!!!!
  • Re: WZA Autor: ~boks [79.189.69.*]
    Dnia 2009-09-11 o godz. 14:35 ~boks napisał(a):
    > CZY KTOŚ ZNA WYKAZ AKCJONARIUSZY Z WALNEGO !!!!!
    jw
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.78.162.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: WZA Autor: ~boks [79.189.69.*]
    jw
  • Re: WZA Autor: ~Slawek [83.14.171.*]
    Nie interesuj się, przecież swoje sprzedałeś(sam pisałeś, ostatni moment na sprzedaż), tochyba nie łgałeś?
  • Re: WZA Autor: ~pogromca debili [77.114.48.*]
    daliscie sie nagonic mozareli i sławkowi i teraz płaczecie...trzeba troszke myslec, bajkopisarze jakos nie kwapia sie do rozbierania batonow po 19 gr 20 gr 21 gr...wtope maja juz niezlo buhahaha
    Może debilu pogromco oddasz mi jeszcze troche po 17 gr. Przecież nie wierzysz w ten papier to po co ci on?
  • Re: WZA Autor: ~noname [*]
    na twoim miejscu Slawciu nie zabieralbym juz glosu na tym forum.....

chyba ze chcesz abym znowu przypomnial ci pare twoich jakze trafnych prognoz ;)))))))
    A ty z czym masz problem? Z tym , że ja chcę coś dokupić? To chyba mój problem, nie twój? Jeśli nie wierzysz we wzrostu tu, to sprzedaj mi swoje akcje, i po sprawie.
    ja o niebie ty o chlebie ;))))

informuje cie zatem ze nie mam zadnego problemu w tym abys kupil cos co jest taniej niz bylo, ba, uwazam wrecz ze to dobry pomysl,

moj problem polega na tym ze trzeba umiec brac odpowiedzialnosc za to co sie napisalo publicznie pare dni wczesniej a ty tej odpowiedzialnosci niestety nie potrafisz udzwignac...i to jest przykre...a wystarczyloby napisac...sorry chlopaki pomylilem sie..i tyle...
    A niesądzisz , że ktoś może tak pisać , aby podsycić innych, a potem, jak nic się nie wydarza, to drobni "inwestorzy" się strachają, że chyba coś nie tak i wysypują, a ja moę dzięki temu skrupulatnie dobierać.
    Czy wszyscy piszą tu prawdę?
    Czy wszyscy piszą tu po to , aby inni mogli zarobić.
    Raz już napisałem, w krótkim terminie zarabia 5-10% ludzi, 90-95 % traci. Wdługim to inna bajka. Jak ktoś ma jaja i pieniądze to może grać na krótki terminy. A jak się ma grosze, to guzik z tego.
    Pamiętaj niektórzy w komentarzach blefują.
    Więc do czego się przyznać do swej taktyki, no proszę cie, nierozwalaj mnie.
  • do pogromcy i noname Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Mozecie jeszcze troche wystawić na S po 17, 18 gr?
  • Re: do pogromcy i noname Autor: kaktus83 [83.30.160.*]
    Nie dziś to jutro :)
  • Re: do pogromcy i noname Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Przy okazji ponawiam pytanie.
    Możecie wystawić na sprzedaż jeszcze coś po 17, 18 gr?
    Czy już nic nie macie?
    z Twojej wypowiedzie jednoznacznie wynika ze popierasz i sam piszesz totalne bzdury tylko po to aby zarobić, jestem to nawet w stanie zrozumieć...taka gra/strategia....

zatem mam dwa pytania:
    1. czy skoro uważasz ze pisanie bzdur jest adekwatne do wlasnej strategii inwestycyjnej to dlaczego kiedy inny napisza jakas bzure wyzywasz ich od "buców", "debili" i innych.....skoro uwazasz ze to jest ok.?
    2. skoro uważasz ze pisanie bzdur jest zgodne z twoja strategia zarabiania pieniedzy dlaczego uwazasz/myslisz/ denerwujesz sie kiedy inni maja cie za idiote za bzury ktore piszesz?
  • Re: WZA Autor: ~pogromca debili [77.113.6.*]
    sławek jest teraz w szkole nie moze odpowiedziec...
  • Re: WZA Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Sławek teraz sprzedaje Ekoexport, który wczoraj zakupił.
    Czy wy macie tylko 1 papier?
  • Re: WZA Autor: ~uzalezniony [77.112.138.*]
    proponuje TSC
  • Re: WZA Autor: ~pogromca debili [77.112.199.*]
    sławek jak zwykle pisze bajki...
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.