Zobaczymy . Tutaj raczej następuje reakcja na kursie kilka sesji po dobrych informacjach a dzisiaj to i tak jest łagodnie jak na taką poprawę wyników i przyszłe perspektywy.
Jak uważasz że wyniki to ściema to zgłaszaj gdzie trzeba i niech audytora kontrolują i sprawdzają spółkę a jak piszesz żeby pisać to lepiej się nie odzywaǰ.
Powiem więcej żebyś dobrze się poczuł po tym swoim krótkim wywodzie. Cała ta giełda to jedna wielka ściema ale jakoś trzeba żyć i z tej spółki też nie najgorzej się dawało i dalej będzie dawało niestety wbrew temu co sądzisz. Pozdrawiam.
To po co się tą spółką interesujesz , idź na te co są w trendzie wzrostowym na szczytach bo ja raczej wybieram te które mają dopiero potencjał a nie te które podbijają wieloletnie szczyty i tyle.
Każdy inwestuje jak uważa bo ryzykuje swoje pieniądze i jest za swoje decyzje sam odpowiedzialny.
To dziwie się że jesteś akcjonariuszem i tak niepochlebnie piszesz o spółce którą posiadasz w portfelu.
Ja też jestem tutaj już sporo czasu ale widzę pozytywy a nie negatywy jej działalności.
Jakoś twoje czarnowidżtwo się nie ziściło mało tego popyt utrzymywał się przez więkrzość sesji choć obroty na razie jeszcze mizerne. Wyniki i wskaźniki mocno poszły w górę do tego gorący okres dla spółeczki bedzie na razie trwał. Jedyne co mogę powiedzieć to że płaczu jak na razie nie ma i może na razie nie być chyba że ze szczęścia..
Wiecej luzu bo napinanie się nic nie daje.
Według najnowszych danych za 2 kwartał wskaźnik C/Z wynosi 3,69 a wakaźnik C/WK 0,875 przy obecnym kursie 0,2085 i powiem , że ze świecą szukać spółek z takimi wskaźnikami. Zobaczymy jak to przetrawi rynek ale moje rokowania są pozytywne choć wiadomo że to GPW i tutaj różne dziwne rzeczy się wyrabiają.
Każdy sam musi sobie odpowiedzieć czy fundamenty są dobre bo w mojej ocenie nawet bardzo ale zobaczymy co z tego będzie.