• oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~Rycho [93.159.14.*]

Oj berdzie placz na koniec sesji na cena klapnie w dol

Widze ze sami mlodzi inwestorzy zadni szybkiego zarobku sie dzis pojawili

Te wyniki to wielka sciema

Wywalanie akcji trwa od kilku lat
  • Re: oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~Bleee [91.73.200.*]
    Od tysiącleci trwa wywalanie
  • oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~rg [37.109.148.*]
    Zobaczymy . Tutaj raczej następuje reakcja na kursie kilka sesji po dobrych informacjach a dzisiaj to i tak jest łagodnie jak na taką poprawę wyników i przyszłe perspektywy.
    Jak uważasz że wyniki to ściema to zgłaszaj gdzie trzeba i niech audytora kontrolują i sprawdzają spółkę a jak piszesz żeby pisać to lepiej się nie odzywaǰ.
  • Re: oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~mario [91.231.9.*]
    Powiem więcej żebyś dobrze się poczuł po tym swoim krótkim wywodzie. Cała ta giełda to jedna wielka ściema ale jakoś trzeba żyć i z tej spółki też nie najgorzej się dawało i dalej będzie dawało niestety wbrew temu co sądzisz. Pozdrawiam.
  • Re: oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~Rycho [93.159.14.*]

Prosze spojrzec na wykres cenowy roczny tego cus

wziac linijke dlugopis i wyrysowac kanal cenowy spolki jak robia analitycy fachowcy

i co wyjdzie

ze caly czas jest w trendzie spadkowym

i to ta tyle w temacie

• oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~rg [37.109.148.*]
    To po co się tą spółką interesujesz , idź na te co są w trendzie wzrostowym na szczytach bo ja raczej wybieram te które mają dopiero potencjał a nie te które podbijają wieloletnie szczyty i tyle.
    Każdy inwestuje jak uważa bo ryzykuje swoje pieniądze i jest za swoje decyzje sam odpowiedzialny.
  • Re: oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~Rycho [93.159.14.*]

Mam ta spolke od kilku lat

kupilem po 35 groszy

obserwuje i widze ilu na niej wpadlo i lize rany
  • Re: oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~rg [37.109.148.*]
    To dziwie się że jesteś akcjonariuszem i tak niepochlebnie piszesz o spółce którą posiadasz w portfelu.
    Ja też jestem tutaj już sporo czasu ale widzę pozytywy a nie negatywy jej działalności.
  • Re: oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~rg [31.0.55.*]
    Jakoś twoje czarnowidżtwo się nie ziściło mało tego popyt utrzymywał się przez więkrzość sesji choć obroty na razie jeszcze mizerne. Wyniki i wskaźniki mocno poszły w górę do tego gorący okres dla spółeczki bedzie na razie trwał. Jedyne co mogę powiedzieć to że płaczu jak na razie nie ma i może na razie nie być chyba że ze szczęścia..
    Wiecej luzu bo napinanie się nic nie daje.
  • Re: oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~Biedny___ [37.47.89.*]
    Ty Rysiek , proponuję byś wziął sobie do analizy wykres 10 letni i zobaczymy co wtedy ci wyjdzie ...
  • Re: oj bedzie placz oj bedzie Autor: ~rg [31.0.60.*]
    Według najnowszych danych za 2 kwartał wskaźnik C/Z wynosi 3,69 a wakaźnik C/WK 0,875 przy obecnym kursie 0,2085 i powiem , że ze świecą szukać spółek z takimi wskaźnikami. Zobaczymy jak to przetrawi rynek ale moje rokowania są pozytywne choć wiadomo że to GPW i tutaj różne dziwne rzeczy się wyrabiają.
    Każdy sam musi sobie odpowiedzieć czy fundamenty są dobre bo w mojej ocenie nawet bardzo ale zobaczymy co z tego będzie.
[x]
EXCELLENC 0,00% 0,48 2026-05-26 09:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.