Wyniki rewelacja jak na to że wielu już krzyżyk na spółce stawiało i zjazd kursu do 18 groni zafundowało. Przychody blisko 20% w górę a zysk blisko 80% wyższy. Spółka działa i będzie miała się dobrze wbrew komentarzom co niektórych. Pozdrawiam.
Bardzo ładnie nas spółka w końcu zaskakuje zwiększając dochody i co najważniejsze zysk. Prognozowali naganiacze spadek poniżej 10 groszy a tu niespodzianka i wk mocno poszła w górę. Ciekawe jakie teraz argumenty wytoczą jak najlepszy okres w sprzedaży jest dopiero przed nami i wchodzą nowe produkty do oferty.
Jeżeli utrzymają wyniki do konca roku (a przed nami najmocniejszy sprzedazowo 3Q) to zysk na akcje wyjdzie 0,05 gr., co pokazuje jak niska jest obecna cena 18 gr. Jakby utrzymali co roku zysk 5 gr na akcje, to cena 50 gr za 1 akcje nadal bedzie promocją. A tu jeszcze czekamy na info o nowym magazynie. Mysle ze coraz bliżej to jest, bo teren obok nieruchomości spółki juz jest przygotowany, wiec czekamy na info.
Byłem w zeszłym tygodniu, to tylko zjazd. Jeżdże tam regularnie (akurat moja trasa rowerowa), w zeszłym roku nawieźli piach (ale nie rozplantowany jeszcze) i założyli skrzynkę z prądem. Zastanawiałem sie, czy to np. nie pod jakąs deweloperkę, ale szerokość zjazdu, którry ostatnio zrobili wskazuje, że będzie to zjazd do czegość przemysłowego, a nie mieszkaniowego.