Ten tydzień jest próbą utrzymania poziomu powyżej 1,7zł. Osobiście uważam to za śmieszną cenę, jeśli mamy przed sobą premiery dwóch dużych gier. Szczególnie Cyber Slash - do niej nam najbliżej. Skoro Ghostrunner kilka lat temu zrobił tu pompke na 20zł, dlaczego Cyberslash miałby nie zbliżyć nas choćby do poziomu 5zł mając na uwadze wzrost pod premiere?
Bo jak wychodził GR to ludzie siedzieli na lockdawnie i grali. Trend się zmienił, doszły emisje i rozwodnienia akcji.
Każdemu życzę 20pln ale każdy liczy na siebie
W weekend giełda nie działa, a Gamescon jest od wtorku 19 sierpnia, to czego Ty się spodziewasz w weekend? Historycznie OML nie było w tak dobrej fundamentalnie dytuacji. Ja się w AT nie bawię na New Comnect, ale fundamenty to tu są bardzo solidne.
Nie wiem skąd te dislajki ale trzymam za spółkę kciuki, jednak teraz widzę zachowanie kursu. Mam sporo akcji i sporo wątpliwości niestety. Cieszę się że urzekła kogoś moja historia
A ja się bawię również w analizę techniczną i powiem ci ze oprócz fantastycznej sytuacji fundamentalnej, a mówimy o przyszłych zyskach OML, analiza techniczna również potwierdza ta sytuację, gdzie kurs akcji wybił się z długoterminowej formacji oraz przebił linie trendu spadkowego co jest mocnym sygnałem wejścia w trend wzrostowy