CI Games weźmie udział w tegorocznych targach Gamescom w Kolonii, gdzie zaprezentuje się w strefie dla fanów (hala 10.1, C080). Zgodnie z przyjętą strategią marketingową, spółka nie ujawnia szczegółów planowanych aktywności podczas wydarzenia, traktując udział w targach jako okazję do wzmocnienia relacji z graczami i partnerami branżowymi, poinformowała Strefę Inwestorów spółka. Głównym obszarem działań dewelopera jest obecnie nowa odsłona Lords of the Fallen, której premiera planowana jest na 2026 r. i która rozwijana jest przez studio Hexworks na silniku Unreal Engine 5. Gra zaoferuje pełną, współdzieloną progresję w trybie kooperacji online, crossplay międzyplatformowy oraz rozwiązania zwiększające przystępność gatunku soulslike dla szerszego grona odbiorców.
Och….Tak zwany belkot marketingowy. Bedziemy ale dzis nic nie powiemy..ble ble ble jak zwykle…A moze wlasnie nie ma sie czym chwalic? I stad nie informujemy aby cena akcji nie runela gwaltownie z rozczarowania ?
Kupuj plotki sprzedaj fakty. Tak bylo tu zawsze i zawsze tez bedzie. To bedzie dla ciebie i innych naganiaczy amatorow bolesna nauka. Bo tacy jak ty zostana z akcjami bo….przeciez ma byc szybko 7 zl….A moze 11zl…A co tam….35 zl…. Fundusze i instytucje zagraniczne bija sie i lykaja bajki ze tym razem na pewno im wyjdzie dokonczona, dopracowana gra.
Zapoznasz i nauczysz sie zasad na typowej spolce spekulacyjnej. Szybciej niz ci sie wydaje jeden z drugim
Dnia 2025-08-13 o godz. 14:29 ~Gracz napisał(a): > Kto pisze ze szybko ma byc 7 zl. Cierpliwosci. Przed premiera w 2026 powinno byc. Teraz niech pod 3.50 podejdzie przed lub po Gamescomie.
Powinno ? To takie twoje marzenia zyczeniowe…. Nawet nie ma zadnej pewnosci czy ta premiera bedzie w 2026 roku….Znajac ta spolke i teraz jeszcze finansowanie epic to moze byc kilka razy przekladana. Moze tez okazac sie ze nie ma gotowki na splate zadluzenia. Moze byc emisja….Wszystko jest mozliwe ale pisanie ze powinno w przypadku cig to tylko zyczenia
Analiza wolumenu i punktów kontroli oraz price action wskazuje, że papier jest mocno zbierany przez grube gepardy. Wystarczy spojrzeć na wykres! Rajd pod gry zacznie się od 12.
Witam, Nie jestem opłaconym naganiaczem. Nie wiszę na haku. Jestem normalnym inwestorem (nie będę się chwalił ile zarobiłem i jaką ilość posiada) Jak każdy akcjonariusz który posiada akcje nie obrzydzam innym ani nie martwię się o cudze pieniądze. Jak ktoś uważa, że za drogo to wysiada ja jadę dalej. Jak spadnie oczywiście dokupię. Korekty były, są i będą, taka specyfika giełdy. pozdrawiam wytrwałych