pou, Ty jesteś dobry, uroń rąbka tajemnicy. Jak Ty nie ruszysz MOJ-ka, to już chyba nikt nie jest w stanie tego zrobić. Brakuje nam sternika. Masz mój głos i wsparcie. hej!!!
i napisz co sądzisz o niedalekiej przyszłości akcji MOJ? Gorol-gorol twardy zawodnik, ale sam nie da rady pogonić nas do przodu. Potrzebne są takie autorytety jak Ty. Pisze poważnie. Czekam cierpliwie z akcjami, ale to już troche trwa. Oświeć nas chociaż troche.
Pozdrawiam
Dziękuję za docenienie. Jestem twardy zawodnik bo to żadna sztuka być twardy jak się zna wartość tej spółeczki i wielkość jej niedowartościowania.
Mało kto wypowiada się na wątkach MOJ ale tak samo było przed odpałem na końcu lipca. Po prostu zbierający liczą że dostaną więcej i nie chcą spłoszyć podaży ...... ale ona i bez płoszenia już się prawie wyczerpała! Jeżeli mam rację że kurs będzie dwucyfrowy to warto się teraz zastanowić czy lepiej kupić trochę taniej czy trochę więcej.
Gorol, nie bądź taki skromny. Ostatnio pisałam, że mam zamiar sprzedać resztę akcji MOJ, ale chyba tego nie zrobię.
Prześledziłam wątki z kilku miesięcy i doszłąm do wniosku, żę warto by było, aby zrobić podobną kampanię, jak w lipcu przed wybiciem. Ty, "pou" i inni wtedy dobrze i skutecznie pisaliście, co mogło dać właśnie efekt tak mocnego wybicia. "Pou" często udzielał się na temat tej spółki, ostatnio zamilkł. Jak narazie zostaje z MOJEM. Mam nadzieję, żę zostaniemy wynagrodzeni za długie czekanie. Pozdrowienia dla posiadaczy akcji MOJ.