• MOJ, cisza przed burzą Autor: ~MOJ [83.71.137.*]
    chyba czas na MOJ-ka
  • Re: MOJ, cisza przed burzą Autor: ~we [79.185.157.*]
    Dnia 2009-09-11 o godz. 10:44 ~MOJ napisał(a):
    > chyba czas na MOJ-ka

...za pół roku
  • Re: MOJ, cisza przed burzą Autor: ~pou [195.116.222.*]
    a będzie jeszcze inaczej niż piszecie.
  • Re: MOJ, cisza przed burzą Autor: ~MOJ [83.71.137.*]
    pou, Ty jesteś dobry, uroń rąbka tajemnicy. Jak Ty nie ruszysz MOJ-ka, to już chyba nikt nie jest w stanie tego zrobić. Brakuje nam sternika. Masz mój głos i wsparcie. hej!!!
  • pou, wesprzyj nas na duchu Autor: ~MOJ [83.71.137.*]
    i napisz co sądzisz o niedalekiej przyszłości akcji MOJ? Gorol-gorol twardy zawodnik, ale sam nie da rady pogonić nas do przodu. Potrzebne są takie autorytety jak Ty. Pisze poważnie. Czekam cierpliwie z akcjami, ale to już troche trwa. Oświeć nas chociaż troche.
    Pozdrawiam
  • Re: pou, wesprzyj nas na duchu Autor: ~gorol-gorol [193.200.150.*]
    Dziękuję za docenienie. Jestem twardy zawodnik bo to żadna sztuka być twardy jak się zna wartość tej spółeczki i wielkość jej niedowartościowania.
    Mało kto wypowiada się na wątkach MOJ ale tak samo było przed odpałem na końcu lipca. Po prostu zbierający liczą że dostaną więcej i nie chcą spłoszyć podaży ...... ale ona i bez płoszenia już się prawie wyczerpała! Jeżeli mam rację że kurs będzie dwucyfrowy to warto się teraz zastanowić czy lepiej kupić trochę taniej czy trochę więcej.
  • Re: pou, wesprzyj nas na duchu Autor: ~Iwona [84.203.38.*]
    Gorol, nie bądź taki skromny. Ostatnio pisałam, że mam zamiar sprzedać resztę akcji MOJ, ale chyba tego nie zrobię.
    Prześledziłam wątki z kilku miesięcy i doszłąm do wniosku, żę warto by było, aby zrobić podobną kampanię, jak w lipcu przed wybiciem. Ty, "pou" i inni wtedy dobrze i skutecznie pisaliście, co mogło dać właśnie efekt tak mocnego wybicia. "Pou" często udzielał się na temat tej spółki, ostatnio zamilkł. Jak narazie zostaje z MOJEM. Mam nadzieję, żę zostaniemy wynagrodzeni za długie czekanie. Pozdrowienia dla posiadaczy akcji MOJ.
  • Re: pou, wesprzyj nas na duchu Autor: ~MOJ [83.71.137.*]
    widzę, że poniżej 3.00 nikt nie chce oddawać, no cóż, czekamy cierpliwie dalej.
  • Re: pou, wesprzyj nas na duchu Autor: ~de [79.185.54.*]
    Dnia 2009-09-14 o godz. 17:37 ~MOJ napisał(a):
    > widzę, że poniżej 3.00 nikt nie chce oddawać, no cóż,
    > czekamy cierpliwie dalej.

Tak tak czekajmy na 2,10
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.14.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: MOJ, cisza przed burzą Autor: ~pou [83.30.176.*]
    parszywcu zajżyj na wielkość kasy na koncie firmy i zobaczysz NIEDOWARTOŚCIOWANIE.
  • Re: MOJ, cisza przed burzą Autor: ~wowo [83.5.213.*]
    Spoko tu dużo sie czaji i chce kupić jak najtaniej ale poczekajcie jak ruszy to zatrzyma sie dopiero na 15 zł

spoco
    ktoś ładnie zaniża i chce słabych wytrzepac ale tu nagroda gwarantowana

.

[x]
MOJ 0,00% 1,42 2025-10-03 15:17:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.