• Fajna ta spółka ASBIS Autor: ~PanAndrzej [37.225.16.*]
    Wszyscy zarobieni tylko gruby niedługo będzie miał level poniżej 50%
    Tutaj mamy ślicznego dawcę kapitału
    Niż tylko czekać aż zbije kurs i zabrać mu akcje
    Grubasku chyba będziesz wyautowany po wynikach za lipiec

• Re: Fajna ta spółka ASBIS Autor: ~Elczapo [83.12.16.*]
    Andrzeju wyczuwam ton nie adekwatny do sytuacji. Gdzie jest wymagany luz.
    Nie martw się o grubasa - on wie co robi a jak nie to odczuje na swoim koncie już niebawem tak jak piszesz w przeddzień wyników za Lipiec.
    Andrzeju na walorku jest jeszcze pełno mięczaków i nawiedzonych od MORDORU. Gruby wie co robi.
    Jeśli dobrze pójdzie i sklei się uklad nawet na usd 4 ziko już nie wymagam 5 ziko cóż czasami trzeba odrealnić - szanse 50%, Przychody 50% - szanse 90%, marze na koniec roku 7,5% to mozeby myśleć spokojnie o q1 i sięgać myślami na 66 ziko. A jeśli jedna ze zmiennych nie wyjdzie to deczko mniej :)
    No ale ja jestem optymistą więc te 66 ziko to powiedzmy moj target może kijowy ale o nim myślę na teraz bo jako optymista realizuje mój się scenario..
    Przy tej cenie w końcu wyrównalibyśmy się z AmRestem - mija 4 rok i wycena się poprawiała z 1;6 na 1:2 a obiecałem ze Asbis będzie wyżej - więc musze się trzymać tej wyroczni. Na razie się sprawdza tylko jakoś wolno ale co zrobić mamy czas.
    Jeśli chce się zdobyć 8 tysięcznik to nie od razu - trzeba przygotować kilka obozów przejściowych.
  • Re: Fajna ta spółka ASBIS Autor: ~Yy [31.0.61.*]
    Jeśli taki guru jak Krewa rozrysował kreski na 33 Ziko to jeszcze jemu podobnych jest tu multum więc możemy ze wzrostem poczekac
  • Re: Fajna ta spółka ASBIS Autor: ~PanAndrzej [37.225.11.*]
    Gruby chyba to jakiś kuzyn paczuszka , który twierdził, że opłaca mi się robić kilka z różnicą 3,5 grosza przy kursie 26 zł
    Gruby wywala z wora do wora i cieszy się że odkupi własne akcje taniej o 10 groszy
  • Re: Fajna ta spółka ASBIS Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.170.*]
    DLACZEGO WY JESTEŚCIE TAKIE GAMONIE BEZ ODROBINY WIEDZY ?
    to gruby kreuje kierunek w którym podąża kurs - Skupując akcie cena idzie do góry ! potem gruby wywala na górce i wycofuje cały popyt w nastepstwie czego kurs spada pod własnym ciężarem i wtedy gruby ponownie kupuje akcje a kurs rośnie !
    Wy nie macie żadnego wpływu na kurs bo nic nie kupujecie i nic nie sprzedajecie ! gruby sam bierze większość zysku a wy nie macie nawet z tego jednego grosza i taka jest prawda a nie wasze bzdety o stratnym grubym. Nie macie żadnego pojęcia o inwestowaniu w akcje także proponuję zamilknać i się nie błaźnić !
[x]
ASBIS -1,73% 27,22 2025-09-16 17:04:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.